«NO MEREIXO AIXÒ»

La declaració de Jenni Hermoso davant la Fiscalia pel cas Rubiales: «El petó no va ser consentit, no em vaig sentir respectada»

La declaració de Jenni Hermoso davant la Fiscalia pel cas Rubiales: «El petó no va ser consentit, no em vaig sentir respectada»

@Codigo10tv

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ha transcendit la declaració de Jenni Hermoso, la jugadora de la selecció espanyola que va rebre un petó no consentit de Luis Rubiales, el president de la federació espanyola després de la conquista del Mundial femení. «En cap moment va ser consentit, no em vaig sentir respectada», li va explicar la futbolista davant la fiscal, segons ha revelat Mediaset en exclusiva en el seu programa ‘Código 10’. 

«No mereixo tot això. Van tacar la meva imatge, jo vaig sentir que a mi ningú em protegia. A mi m’estaven demanant que jo els protegís, que els ajudés, però en cap moment vaig sentir que ningú m’estava protegint a mi», havia explicat en la seva declaració.

Jenni Hermoso va revelar el que va passar quan estava a punt de rebre el trofeu de campiona del món. «El primer que li dic a l’abraçar-lo va ser ‘l’hem fet grossa’. Ell fa un salt sobre meu, jo em mantinc ferma per aguantar-nos. Quan baixa em va dir que ‘aquest Mundial l’havíem guanyat gràcies a mi’», ha explicat a la fiscal en l’únic punt en el qual va coincidir amb la versió de Rubiales, el president que va dimitir de la federació per aquest cas.

«Van tacar la meva imatge, jo vaig sentir que a mi ningú em protegia. A mi m’estaven demanant que jo els protegís, que els ajudés, però en cap moment vaig sentir que ningú m’estava protegint a mi»

Jenni Hermoso

Jugadora d’Espanya

«El següent que recordo són les seves mans al meu cap i no recordo haver sentit res més», assegura la jugadora de la selecció espanyola després d’insistir que ella només li va dir «l’hem fet grossa». En aquest sentit, Hermoso ha precisat que el dirigent li va comentar «que el Mundial l’hem guanyat gràcies a mi i ja no recordo res més, les mans al meu cap i em fa un petó», reitera Jenni.

«No m’ho esperava, no m’ho esperava...»

Un petó forçat, segons el testimoni que ha revelat Mediaset. «No m’ho esperava, no m’esperava que en aquest escenari... Era l’entrega de medalles d’un Mundial. Molta emoció, molta alegria, però jo no vaig buscar aquell moment ni vaig fer res perquè es portés a terme aquest acte», ha explicat la futbolista davant la fiscal, confessant que aquest petó de Rubiales la va sorprendre.

«En aquell moment estava en xoc. Era un fet històric, ens havia costat la vida, en cap moment em podia esperar que passés una cosa així. Jo vaig abraçar la Reina, la seva filla... Rubiales era una persona de confiança, jo no pensava que faria una cosa així. No vaig tenir temps de reaccionar, a l’instant vaig baixar a la tarima i el primer que vaig fer va ser dir-ho a les meves dues companyes Alexia Putellas i Irene Paredes», ha continuat explicant la jugadora.

«En cap moment va ser consentit. Em vaig sentir no respectada, no se’m va respectar ni com a jugadora ni com a persona. Jo estava vivint una cosa històrica i vaig pensar que una cosa així portaria conseqüències. Jo no vaig fer res per trobar-me amb aquesta situació», ha sentenciat lamentant aquest petó no consentit de Rubiales.

Notícies relacionades

Tot just allunyar-se del llavors president de la Federació, Jenni Hermoso li va comunicar a les seves companyes Irene Paredes i Alexia Putellas just quan estaven a punt de rebre el trofeu que els acreditava com a campiones del món. 

«El primer que vaig dir al veure Alexia i Irene va ser, ‘escolta que m’acaba de fer un petó Rubiales a la boca’, li diu Jenni Hermoso a la fiscal en la gravació. Paraules que van ser després ratificades per les dues futbolistes en la seva declaració judicial. «En aquell moment d’eufòria... Ho vaig entendre malament i vaig entendre que la Reina li havia fet un petó. Com que era un moment en què ens portaven la Copa no li vaig fer gaire cas. Quan vaig arribar al vestidor vaig dir, això no està bé», va ser el que va arribar a dir Irene Paredes en la seva declaració. En aquesta mateixa línia hi havia l’exposició d’Alexia Putellas, qui ja a l’autobús, i al veure les imatges d’aquest petó no consentit, es va adonar de la gravetat de la situació