Luis de la Fuente manté Lamine Yamal i deixa fora Isco

Steve Welsh/PA Wire/dpa

1
Es llegeix en minuts
Fermín de la Calle

El seleccionador espanyol masculí, Luis de la Fuente, ha ofert aquest divendres la llista de 24 de convocats per als dos compromisos que ha d’afrontar Espanya la setmana que ve, contra Escòcia i Noruega. El debut d’Oihan Sancet n’és la principal novetat. El blaugrana Lamine Yamal es manté, mentre que Isco queda fora.

La llista és la següent:

Porters: Unai Simón, Kepa, David Raya

Defenses: Carvajal, Jesús Navas, Laporte, Le Normand, Pau Torres, David García, Balde, Fran García

Centrecampistes: Rodri Hernández, Zubimendi, Mikel Merino, Gavi, Fabián, Sancet

Davanters: Morata, Joselu, Lamine Yamal, Ferran Torres, Yeremy, Nico Williams i Oyarzabal.

Es tracta d’una llista que manté el bloc de la que va superar amb èxit fa un mes els compromisos contra Geòrgia i Xipre, també valedors per a la classificació per a l’Eurocopa 2024. A més de Sancet, destaca la tornada de Jesús Navas, Fran García i Oyarzabal. També la inclusió de Ferran i Yeremi Pino, incorporats fa un mes a última hora per lesió de dos companys.

Jugadors fixos per al tècnic de La Rioja com Pedri, Gayá, Asensio i Dani Olmo no són presents en la convocatòria per lesió. En el cas del blaugrana, es dona la casualitat que segueix sense poder debutar amb De la Fuente, ja que ha tingut problemes musculars que li han impedit estar presents en les seves quatre convocatòries.

Notícies relacionades

Aquests jugadors són els elegits pel seleccionar de La Rioja per als transcendentals partits de classificació de l’Eurocopa d’Alemanya 2024 contra Escòcia, a Sevilla (dijous, 12 d’octubre), i amb Noruega (diumenge, 15 d’octubre), a Oslo.

Escòcia lidera el grup amb 15 punts després de cinc jornades, Espanya n’és segona amb nou (i un partit menys) i Noruega en suma set en aquests cinc partits. Els dos primers classificats obtenen un bitllet directe per al torneig, que es disputarà a Alemanya a l’estiu.