«PER JOC PERILLÓS»

Tres partits de sanció a Nacho per la seva criminal entrada a Portu

Tres partits de sanció a Nacho per la seva criminal entrada a Portu

Siu Wu / Efe

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Nacho ha sigut castigat amb tres partits de sanció per la seva criminal entrada a Portu en els instants finals del Girona-Madrid a Montilivi (0-3). El defensa del Madrid es va oblidar completament de la pilota quan va cometre una duríssima entrada sobre el davanter del Girona, que es va veure obligat a abandonar el terreny de joc en llitera, mentre es muntava una monumental tangana a la zona de banquetes.

Notícies relacionades

Ancelotti va demanar, immediatament, «disculpes» a Míchel, el seu col·lega del Girona, perquè el defensa «no havia estat lúcid». Nacho, en canvi, va trigar més de 24 hores a disculpar-se davant Portu utilitzant, això sí, el seu compte personal d’Instagram. «Vull demanar disculpes a Portu per una acció involuntària en el partit. Avui i en tota la meva carrera mai he tingut la intenció de fer mal a ningú. Tant de bo et puguis recuperar bé i ràpid», va escriure el defensa blanc.

Nacho ha rebut el mateix càstig que va tenir Lewandowski quan es va tocar el nas a Pamplona en un gest considerat despectiu per l’àrbitre. El davanter polonès del Barça es va perdre tres partits, els mateixos que ara serà baixa Nacho. No serà contra Osasuna, Sevilla i Barça perquè el Comitè de Competició va considerar que el jugador va fer servir «joc perillós causant mal que minvi les facultats de l’ofès», a més d’imposar una multa accessòria al club de 1.050 euros i de 600 euros a l’infractor.