Successos

Assalten la casa de Sergio Ramos amb els quatre fills dins

El robatori nocturn es va produir durant el partit que el Sevilla va acabar empatant 1-1 contra el Lens a la Champions LeagueSevilla va acabar empatant 1-1 contra el Lens a la Champions League

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sergio Ramos ha sigut víctima d’un robatori a casa seva, a la finca La Alegría, a Bollullos de la Mitación, on viu amb la seva família després de la tornada al Sevilla F.C. L’assalt es va produir fa una setmana, dimecres, 20 de setembre, mentre Ramos jugava amb el seu equip contra el Lens francès a la Champions League, i la seva dona, Pilar Rubio, era fora de Sevilla per motius professionals, avança l’Abc.

Notícies relacionades

El robatori nocturn es va produir durant el partit que el Sevilla va acabar empatant 1-1 contra el Lens a la Champions League. Els quatre fills de la parella i les seves cuidadores eren a la finca i no van patir danys.

No és la primera vegada que Sergio Ramos viu al seu domicili un episodi d’aquestes característiques. El 2012 els lladres van assaltar la seva vivenda a l’exclusiu barri madrileny de Conde Orgaz, tot i que sense massa sort, perquè el futbolista i el seu germà René eren dins i els delinqüents en van fugir sense cap botí.