FUTBOL

Real Madrid TV treu l’artilleria i denuncia tres errors «garrafals» de l’àrbitre després de la derrota davant l’Atlètic

Real Madrid TV treu l’artilleria i denuncia tres errors «garrafals» de l’àrbitre després de la derrota davant l’Atlètic

Reuters / Isabel Infantes

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Reial Madrid, a través d’una peça a la seva televisió de l’arbitratge del derbi, va lamentar «tres errors garrafals» de l’àrbitre Alberoja Rojas i del VAR, apuntant a una falta a Jude Bellingham en l’acció prèvia al primer gol del partit, una entrada dura de José María Giménez que no va ser castigada amb cartolina vermella i una mà de Mario Hermoso a la seva àrea no assenyalada.

Després de la primera derrota de la temporada del Reial Madrid, que va tallar el seu ple de triomfs en els seus sis partits disputats fins al derbi –cinc en la Lliga i un en la Lliga de Campions–, cap futbolista va concedir declaracions a la zona mixta del Cívitas Metropolitano ni als mitjans del club blanc.

Dures crítiques

A la televisió del club blanc van emetre una peça en la qual van analitzar l’arbitratge amb crítiques dures a Alberoja Rojas i Clos Gómez. Va denunciar «claríssims errors» de l’àrbitre «en un gol que mai va haver de pujar al marcador», el primer d’Álvaro Morata per una falta prèvia a Bellingham.

«No s’ha revisat el gol en el VAR i ha pujat al marcador. D’una falta a la frontal a favor del Reial Madrid a un gol en contra», va dir com a primera crítica.

«Posteriorment, un fora de joc inexistent de Rüdiger, que no intervé en la jugada, va provocar un gol anul·lat a Camavinga just abans d’arribar al descans. Un altre error clar d’Alberola que perjudica el mateix equip i des del VAR sense intervenció de Clos Gómez», va afegir.

Notícies relacionades

A més, en el resum de la polèmica del derbi, la televisió del Reial Madrid va apuntar a «una dura entrada de Giménez, que era últim home», i que «només va ser sancionada amb cartolina groga en una vermella perdonada».

Finalment, es va referir «al minut 66», quan una «centrada de Nacho va ser controlada amb la mà per Mario Hermoso sense que es xiulés penal i ningú ho revisés».