Denunciada una onada de robatoris de motos a Montjuïc durant el Barça-Celta

Manu Mitru

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’espectacular victòria del Barça sobre el Celta de dissabte va tenir un costat desagradable per als aficionats que van acudir a Montjuïc amb moto. En els primers partits de l’equip blaugrana a l’Estadi Olímpic Lluis Companys s’està convertint en un risc per als seguidors motoritzats. Alguns d’aquests aficionats barcelonistes s’han vist sorpresos per una onada de robatoris que ja ha sigut denunciada en les xarxes socials. 

Són un màxim de 3.500 motos les que està permès que accedeixin fins a la muntanya màgica, tot i que la ubicació destinada per a l’aparcament queda lluny, a uns 15 minuts a peu de l’estadi i en una zona poc il·luminada.

En aquests casos, ja s’han denunciat robatoris o intents de robatoris tant de les mateixes motocicletes com de les caixes on es poden guardar objectes que tenen a la part posterior. 

Cartes en l’assumpte

Notícies relacionades

El club ja ha intervingut en l’assumpte i pressiona la Guàrdia Urbana, els Mossos d’Esquadra i l’ajuntament perquè no demorin una intervenció i per impedir així que aquesta onada vagi a més.

S’ha de recordar que l’aparcament a les voreres de tota l’avinguda de l’estadi no està permès tal com sí que passa en concerts o altres esdeveniments, per la qual cosa els que aposten per pujar amb moto l’han de deixar en zones molt específiques i senyalitzades.