Polèmica en el futbol

El discurs de Juanma Castaño sobre la situació actual de la selecció femenina que ja és viral

El discurs de Juanma Castaño sobre la situació actual de la selecció femenina que ja és viral
2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Des que la selecció espanyola va guanyar el Mundial s’han produït molts –massa– moments que han canviat la història de l’esport espanyol per sempre. L’enèsima mostra és tot el viscut aquest dimarts, on la relació entre futbolistes i Federació s’ha trencat per sempre.

De matinada, 21 de les 23 futbolistes que va convocar la seleccionadora nacional Montse Tomé han mostrat la seva «voluntat» de quedar-se en la concentració de la campiona del món i viatjaran a Gotemburgo per enfrontar-se a Suècia en l’inici de la Lliga de Nacions, segons va confirmar el president del Consell Superior d’Esports (CSD), Víctor Francos.

Juanma Castaño, director d’El Partidazo de COPE, va parlar sobre tota aquesta polèmica que envolta des de fa mesos la selecció femenina i que es va agreujar després del petó de l’expresident de la Federació Luis Rubiales a Jenni Hermoso. Aquest acte indecent ha provocat que les jugadores reivindiquin molts més canvis dins de l’RFEF i veuen que la destitució de Jorge Vilda com a seleccionador no és suficient.

Juanma Castaño que ha criticat amb duresa l’actitud de les jugadores i ha assenyalat les «culpables».

«La batalla de la imatge l’estan perdent. Estan dilapidant tot el que van aconseguir brillantment en el Mundial d’Austràlia jugant molt bé a futbol. La seva actitud no negociadora de menyspreu a la Federació i que ens perjudica tant com a país els passarà factura», va començar afirmant el comunicador, que va qualificar d’esperpent el conflicte de la selecció femenina de futbol i va apuntar a una solució: «¡Sanció!».

Notícies relacionades

Per Castaño, es tracta d’un assumpte polític liderat per Yolanda Díaz, la va assenyalar com a culpable de la dura actitud de les futbolistes amb l’RFEF. «Alexia Putellas i Irene Paredes ho maneflegen tot i les joves li tenen por» va afirmar de manera taxativa assegurant tenir informació pel que fa al cas. Així mateix, va considerar que Athenea del Castillo –que es va desmarcar del comunicat de divendres passat– ha quedat assenyalada i va mostrar el seu temor per com serà rebuda al vestidor.

Les afirmacions del locutor no han passat desapercebudes a les xarxes socials, on les crítiques no s’han fet esperar.

Temes:

Futbol