Per agressió sexual i coaccions

L’Audiència Nacional investiga ja Rubiales per agressió sexual i coaccions a Jenni Hermoso

Reclama a diversos mitjans vídeos del petó a Jenni Hermoso en diferents angles i de la celebració del Mundial

Rubiales presenta la seva dimissió com a president de la Federació després del petó no consentit a Jenni Hermoso

L’Audiència Nacional investiga ja Rubiales per agressió sexual i coaccions a Jenni Hermoso
1
Es llegeix en minuts
Cristina Gallardo

El titular del Jutjat Central d’Instrucció 1 de l’Audiència Nacional, Francisco de Jorge, ha admès a tràmit la querella presentada per la fiscalia per delictes d’agressió sexual i coaccions contra l’expresident de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) Luis Rubiales pel petó a la jugadora Jennifer Hermoso a la final del Mundial de futbol femení.

En una interlocutòria, el magistrat acorda les primeres diligències en aquest procediment, entre les quals obtenir de RTVE el vídeo o vídeos que tinguin als seus arxius que recullin el moment des de tots els angles en el qual el querellat fa el petó a la denunciant, així com els minuts immediatament anteriors i posteriors al fet relatius a la celebració del triomf de la selecció de futbol femení.

Notícies relacionades

A més, requereix a diversos mitjans el vídeo de la celebració al vestidor que té penjat a internet i el dels moments del petó i «tots els relacionats amb els fets», a més del vídeo de la celebració a l’autobús de la selecció espanyola de futbol femení.

La resolució dona trasllat a Rubiales com a querellat de l’escrit de la fiscalia perquè conegui els fets imputats i exerciti el seu dret de defensa amb totes les garanties processals.