El ‘MeToo’ de Carvajal: «Els estaments seran els que determinin si realment Jenni és víctima»
1
Es llegeix en minuts

Després del comunicat de la selecció espanyola masculina de futbol entorn de la polèmica que ha envoltat la Reial Federació Espanyola de Futbol en les últimes setmanes i la destitució de Jorge Vilda com a seleccionador femení, el soroll continua present. La majoria de les opinions entorn de la polèmica estan del costat de Jenni Hermoso, tot i que també hi ha qui posa en dubte la postura de la jugadora espanyola.

Dani Carvajal, convocat amb la selecció espanyola per als partits classificatoris de l’Eurocopa 2024 contra Geòrgia i Xipre, va parlar sobre la polèmica que ha envoltat l’RFEF arran dels actes de Luis Rubiales: «Nosaltres, en el comunicat, admetem que el comportament de Rubiales no és adequat. I el que tu planteges [dirigint-se al periodista], considerant-la com a víctima, al final hi ha estaments legals que estan considerant si realment Jennifer és víctima d’una acció que s’està investigant», va assegurar Carvajal en el programa ‘Radioestadio’ d’‘Onda Cero’.

Notícies relacionades

El futbolista del Reial Madrid va recordar que Jenni Hermoso no ha denunciat, així que els futbolistes no es poden posicionar ni condemnar sense tenir coneixement dels fets: «No podem posicionar-nos o condemnar una part o l’altra prèviament, sense conèixer realment què ha passat o què s’ha estipulat perquè, ara com ara, Jennifer no ha presentat cap denúncia».

Carvajal també va demanar respecte per a aquells que han decidit no pronunciar-s’hi i va assegurar que l’assumpte s’ha polititzat tant que fa por opinar: «Si Borja Iglesias va decidir pronunciar-se.... cada un pot fer el que vulgui, alguns ho veuran com una cosa valenta, altres com un fet agosarat... però cal respectar els que no opinen, perquè s’ha polititzat tant el tema que fa una mica de por opinar. Únicament cadascú expressa les seves opinions, jo soc més reservat i no n’expresso la meva. Jo no crec que el futbolista que no s’hagi pronunciat sobre la qüestió sigui dolent. Al final, cadascú pot decidir, pensar, fer el que cregui convenient».