ESCÀNDOL FEDERATIU

Iniesta, primer futbolista campió el 2010 que condemna Rubiales

Iniesta, primer futbolista campió el 2010 que condemna Rubiales

Reuters

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Andrés Iniesta s’ha convertit aquest diumenge en el primer futbolista de la selecció campiona del Mundial del 2010 en condemnar la conducta de Luis Rubiales i solidaritzar-se amb Jenni Hermoso i la resta de les jugadores en la seva causa.

Iniesta, autor del gol que va donar a Espanya la Copa del Món a Sud-àfrica, ha escrit a les xarxes socials un text en què dispara contra el president de la RFEF, ara suspès per la FIFA. «Hem hagut d’aguantar un president que s’ha aferrat al càrrec, que no ha admès que el seu comportament ha sigut inacceptable i que està perjudicant la imatge del nostre país i el nostre futbol arreu del món».

Aquest és el text íntegre de l’exjugador del Barça.

«Després del que ha passat aquesta setmana m’agradaria transmetre la meva tristesa, com a persona, com a pare de tres filles, com a marit i com a futbolista, davant els esdeveniments que estem vivint en el nostre futbol i al voltant de la selecció espanyola femenina. 

Crec que no podem tolerar actuacions com les que hem vist, que han entelat una fita tan gran com guanyar un Mundial. No em puc imaginar el sentiment que han de tenir ara mateix totes les jugadores de la selecció veient com no s’està parlant del gran torneig que van fer i del fantàstic futbol que ens van ensenyar a tots. És una pena que s’hagi embrutat una bonica història que han construït moltíssimes jugadores al llarg de tants anys. 

Notícies relacionades

En canvi, hem hagut d’aguantar un president que s’ha aferrat al càrrec, que no ha admès que el seu comportament ha sigut inacceptable i que està perjudicant la imatge del nostre país i el nostre futbol arreu del món».

Iniesta acaba de firmar als seus 39 anys per un equip dels Emirats Àrabs després de posar punt final a la seva etapa al Japó.