«¿UN PETONET?», LI VA DIR A LA JUGADORA

Rubiales no dimiteix i diu que és víctima d’«una cacera» pel petó «espontani i consentit» a Jenni Hermoso

3
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

L’assemblea urgent i extraordinària de la Federació Espanyola de Futbol ha durat poc. Ni una hora. I en el seu discurs de 30 minuts, Luis Rubiales, el president de la Federació Espanyola de Futbol, ha proclamat que no renuncia al càrrec, malgrat la forta pressió social, política i esportiva que ha rebut. «No dimitiré, no dimitiré, no dimitiré, ¡no dimitiré», no dimitiré...», ha arribat a dir el dirigent fins i tot en cinc ocasions. «Dic jo, ¿què és el que fet? ¿Un petó consentit és per treure’m d’aquí? Lluitaré fins al final». Creuen que n’hi ha prou per patir la cacera que estic patint», ha afegit. 

Ho ha dit quan portava 20 minuts de discurs, que ha sigut interromput en diverses ocasions per l’aplaudiment dels membres de l’assemblea. «Estan buscant una execució i intentant matar un home per aquesta situació. Va ser un petó espontani, mutu i consentit», ha arribat a dir Rubiales, que ha interromput el missatge per adreçar-se fins i tot a les seves tres filles que es trobaven a l’auditori Luis Aragonés de la ciutat esportiva de Las Rozas (Madrid).

«Ella em va pujar en braços»

«Ella va ser la que em va pujar en braços i després ens vam abraçar. Ella em va pujar», ha dit el dirigent, que ha descarregat així la responsabilitat en la davantera de la selecció espanyola. O, almenys, una part. «Llavors, jo li vaig dir: ‘oblida’t del penal, sense tu no hauríem guanyat el Mundial’. I ella em va contestar: ‘ets un crac’. Jo li vaig respondre: ‘Un petó’, i un petó va ser. Ella va dir que era una anècdota», ha indicat Rubiales, el to del qual ha sigut altiu i superb, i ha recordat que Jenni Hermoso se’n va anar «somrient».

«Del ‘no passa res’ comencen totes aquestes pressions i es passa al silenci de la jugadora i després al comunicat. Aquí no es tracta de fer justícia sinó d’un assassinat social. Se m’està mirant de matar. No hi ha cap contingut sexual», ha recalcat el president de la Federació Espanyola de Futbol.

«El fals feminisme»

«És un petonet més que un petó. El desig que podia tenir en aquest petó és com si se l’estigués fent a una de les meves filles. Ni més, ni menys. No hi ha desig, no hi ha posició de domini», ha argumentat el president de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF).

«Vull dir a les meves tres filles que són allà que han d’aprendre una lliçó sobre la igualtat». Vosaltres si sou feministes de debò i no el fals feminisme que hi ha per allà, que no busca la veritat ni les persones», ha remarcat el dirigent.

«Vull dir a les meves tres filles que són allà que han d’aprendre una lliçó sobre la igualtat». Vosaltres si sou feministes de debò i no el fals feminisme que hi ha per allà, que no busca la veritat ni les persones»

Luis Rubiales

President de la Federació

Notícies relacionades

«Van contra meu amb tot. Per terra, mar i aire, estan buscant una execució, intenten matar un home per aquesta situació», ha recordat el dirigent i ha indicat que «la senyora Yolanda Díaz, la senyora Belarra, la senyora Montero, el senyor Echenique han dit ‘agredir’, ‘sense consentiment’, ‘agressió’... ¿Què deu pensar la dona que ha sigut agredida de debò sexualment? A aquestes persones que han dit això de mi, que estan mirant d’assassinar-me públicament. Em defensaré als jutjats, exerciré accions contra aquestes persones», ha dit Luis Rubiales. «A l’empara d’aquestes persones els titelles del desert... Els coneixem, els coneixeu...».

Ha demanat, això sí, «un perdó sense pal·liatius» pel gest d’agafar-se els testicles a la llotja de l’estadi de Sydney després de guanyar la final. «Vull demanar perdó sense pal·liatius de cap mena pel que va passar a la llotja quan en un moment d’eufòria em vaig agafar aquesta part del cos que ja heu vist», ha començat dient Luis Rubiales, el president de la Federació Espanyola. «Jorge, t’han volgut fer el mateix que a mi. Un discurs fals i transformar-lo en veritat», ha afegit.