Les altres imatges impròpies de Rubiales en la celebració del Mundial

David Gray

1
Es llegeix en minuts

El comportament de Luis Rubiales durant la celebració del Mundial de futbol conquerit per la selecció espanyola femenina a Sydney ha propiciat una onada de crítiques que amenaça la continuïtat del president de la Federació Espanyola de Futbol. Rubiales, que haurà de tornar a explicar-se davant l’Assemblea de la Federació aquest divendres mentre el Consell Superior d’Esports atén les denúncies presentades, va protagonitzar diversos episodis controvertits durant la jornada de diumenge.

A més de fer un petó als llavis a la futbolista Jenni Hermoso sense que la jugadora hi mostrés el seu consentiment, Rubiales no va dubtar a celebrar de manera efusiva el trofeu amb altres jugadores. Una d’elles va ser Athenea del Castillo, jugadora del Reial Madrid, que va veure com el president de la Federació la va aixecar a la seva esquena agafant-li les cuixes.

Notícies relacionades

Rubiales, abans de la cerimònia de celebració, ja havia mostrat un comportament inadequat a la llotja de l’estadi de Sydney davant la reina Letizia i la infanta Sofia. El mandatari federatiu no va tenir inconvenient a fer gestos, tocant-se els testicles, mentre cridava cap a la gespa.

Els assessors de Rubiales continuen preparant la seva estratègia perquè el president de la Federació pugui salvar de la millor manera la crisi. Les seves explicacions davant l’Assemblea, després del fallit intent de disculpa en un vídeo en el qual no va voler aparèixer Jenni Hermoso, resultaran claus.