No era dins el cotxe

Ataquen a trets el vehicle del futbolista espanyol Iago Falque a la ciutat colombiana de Cali

Ataquen a trets el vehicle del futbolista espanyol Iago Falque a la ciutat colombiana de Cali

EFE/EPA/ALESSANDRO DI MARCO

1
Es llegeix en minuts
EFE

El vehicle del futbolista espanyol Iago Falque va ser atacat a trets a la ciutat colombiana de Cali però el jugador no hi era en aquell moment, i tampoc van causar víctimes, va informar aquest dissabte el club América de Cali, on milita.

El club va emetre un comunicat en què assenyala que l’atac, durant el qual la camioneta de Falque va rebre diversos trets, va tenir lloc divendres a la nit als voltants del Cascajal, una de les seus esportives de l’América, al sud de la ciutat, on té instal·lacions d’entrenament.

«Aclarim que el jugador no estava present en el moment dels fets», va explicar l’América de Cali en un comunicat. Segons el club, les autoritats estan investigant els fets.

El vídeo

En un vídeo publicat en les xarxes socials, un home que pel que sembla és qui anava conduint el vehicle de Falque, mostra almenys tres impactes de bala a la carrosseria de la camioneta i explica que anava a posar gasolina quan va passar l’atac.

Notícies relacionades

«Encara bo que no anava amb Iago, anava a fer benzina i em van disparar», se sent dir a l’home, que afirma que no sap si es va tractar d’un intent de robatori.

Iago Falque, de 33 anys i natural de Vigo, va arribar el 2022 a l’América de Cali, un dels principals equips de Colòmbia, després d’haver fet gairebé tota la seva carrera en la Serie A d’Itàlia. 

Temes:

Futbol Colòmbia