Tennis

Alcaraz liderarà Espanya en la Copa Davis en la primera llista de David Ferrer

Alcaraz liderarà Espanya en la Copa Davis en la primera llista de David Ferrer

Eduardo Lima / Efe

1
Es llegeix en minuts
EFE

Carlos Alcaraz, número 1 actual de la classificació ATP, liderarà l’equip espanyol en la fase de grups de les finals de la Copa Davis que se celebraran a València del 12 al 17 de setembre, en la primera llista de David Ferrer al capdavant de l’equip. Alejandro Davidovich (recent semifinalista en el Masters 1000 de Toronto), Roberto Bautista i Marcel Granollers completen la relació de convocats a l’espera d’un cinquè jugador que es decidirà més endavant per enfrontar-se a la República Txeca, Sèrbia i Corea del Sud.

Notícies relacionades

Ferrer, que s’estrenarà en el càrrec de capità, va assegurar que veu l’equip en «un bon estat de forma» i que els jugadors convocats «estan fent una bona temporada», i va enaltir el paper de la nova fornada de tennistes espanyols. «El Carlos porta una dinàmica molt bona i estem parlant del número 1 del món. L’Alejandro també està fent una gran temporada i és un número 2 que pot guanyar tots els partits», va afirmar l’extennista, que també va tenir paraules per als més veterans. «El Roberto és un jugador que sempre està entre els millors i ofereix moltes alternatives, com el Marcel, que també pot ensenyar als més joves en dobles», va indicar.

El debut serà el 13 de setembre davant la República Txeca, i posteriorment s’enfrontarà a Sèrbia, el divendres 15, per tancar la seva participació davant Corea del Sud el diumenge 17, on haurà d’acabar entre els dos primers classificats del grup C per aconseguir un bitllet per a la Final 8 que allotjarà Màlaga del 21 al 26 de novembre. El capità, que va remarcar la importància del doble, veu «les eliminatòries molt igualades», en les quals «potser» el rival que cal batre sigui Sèrbia, però va assenyalar que seleccionis com la República Txeca cal tenir-les en compte.