Un Barcelona en economia de guerra també es desfà de Cindric en l’handbol

Un Barcelona en economia de guerra també es desfà de Cindric en l’handbol

Fabian Bimmer

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Barcelona no s’atura en l’extenuant procés d’estalvi, condicionat pel seu pla de viabilitat i que està afectant bona part de les àrees del club, especialment les seccions. Després que el club blaugrana decidís desprendre’s de dos dels referents de l’equip de bàsquet, Nikola Mirotic i Corey Higgins –a qui ni tan sols va agrair els seus serveis en els comiats fets públics–, el club blaugrana ha continuat amb l’handbol. Avui li ha arribat el torn al central Luka Cindric, de qui el Barça es desfà malgrat tenir contracte fins al 30 de juny del 2025, i que fitxa pel Dinamo de Bucarest entrenat per qui va ser el seu gran valedor, Xavi Pascual.

La secció d’handbol del Barcelona, amb estalvi salarial previst en un 10%, ja havia patit aquest estiu la sortida de Ludovic Fabregas, un altre dels seus jugadors més importants i que la temporada vinent jugarà al Veszprém hongarès.

A Carlos Ortega, tècnic del Barcelona, no li quedarà cap més remei que afrontar la temporada amb Domen Makuc i Pol Valera com a centrals.

Notícies relacionades

Cindric, que ja feia setmanes que coneixia la intenció del Barcelona d’alliberar-se de la seva fitxa, sí que va ser acomiadat amb una nota d’agraïment per part del Barcelona: «El club agraeix a Luka Cindric la seva professionalitat i li desitja molta sort i èxits en el futur».

El croat, de 30 anys, que va arribar l’estiu del 2019 com un dels millors jugadors de l’handbol europeu, ha guanyat com a blaugrana dues Champions (2021 i 2022), a banda de 21 títols més, entre els quals destaquen també quatre lligues Asobal.