Fatal desenllaç

Mor un pilot de 18 anys després d’un gravíssim accident durant una carrera de Fórmula Regional a Bèlgica

El pilot neerlandès s’ha vist involucrat en un accident sota una intensa pluja, molt similar a l’accident en què Hubert va perdre la vida en la F-2, també a Spa.

Mor un pilot de 18 anys després d’un gravíssim accident durant una carrera de Fórmula Regional a Bèlgica
1
Es llegeix en minuts
Jose Real

L’automobilisme ha tornat a mostrar avui la seva cara més amarga amb un altre tràgic accident mortal al circuit de Spa-Francorchamps. El pilot neerlandès Dilano van’t Hoff ha perdut la vida en un greu accident a l’històric circuit belga, on la FRECA, el Campionat d’Europa de Fórmula Regional, estava celebrant la quarta prova de la temporada el cap de setmana.

Notícies relacionades

Dilano van‘t Hoff, de només 18 anys, ha patit un fort accident en les últimes voltes de la carrera. En la col·lisió també s’han vist involucrats Joshua Dufek, Enzo Scionti i Adam Fitzgerald. Aquest últim ha impactat contra el monoplaça de Van’t Hoff i s’ha quedat al mig de la pista. La carrera s’ha suspès de manera immediata i les assistències mèdiques han atès els pilots a la pista.  El pilot

Tots dos han sigut traslladats al centre mèdic del circuit i s’ha confirmat la pitjor de les notícies. Dilano van’t Hoff no ha pogut superar l’accident i ha mort. 

Temes:

Automobilisme