Fitxatges

Rafa Benítez, nou entrenador del Celta

Rafa Benítez, nou entrenador del Celta
1
Es llegeix en minuts

Rafa Benítez serà el nou entrenador del Celta. A falta d’uns serrells per tancar en el seu contracte, el tècnic agafarà les regnes de l’equip de Vigo en la temporada del Centenari. Benítez es trobava sense equip des que el gener del 2022 va ser destituït per l’Everton.

Fonts pròximes al tècnic madrileny confirmaven fa unes hores que les negociacions estaven «avançades» i que l’exentrenador del Reial Madrid, Liverpool, Chelsea, Nàpols, Inter o València, entre d’altres, ocuparia el lloc Carlos Carvalhal a la banqueta de Balaídos. L’acord ja està tancat, segons ha pogut saber ‘Faro de Vigo’, del grup Prensa Ibérica.

Notícies relacionades

El fitxatge de Benítez seria una aposta de l’assessor esportiu Luis Campos, que ha assumit la planificació del projecte esportiu després de la sortida d’Antonio Chaves del club.

Un tècnic de caràcter i notable palmarès: una Champions, dues Copes de la UEFA, un Mundial de clubs, una Supercopa d’Europa, i dues Lligues amb el València i una FA Cup, una Copa d’Itàlia, entre altres títols i tres ascensos amb Extremadura, Tenerife i Newcastle.