La Final Four

Els cinc moments clau de la Kings League

La Kings League posarà fi a la seva primera temporada al Camp Nou davant gairebé 90.000 espectadors. I aquestes n’han sigut les escenes més icòniques

Els cinc moments clau de la Kings League
2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El xou de la Kings League arriba a la fi. La primera temporada d’aquesta competició de futbol i streaming, que va començar al gener, acabarà diumenge vinent amb magnificència. Quatre equips es disputaran el campionat en un Camp Nou, que tot i que encara no ha penjat el cartell de ‘sold out’, ja ha venut 80.000 localitats.

I després de l’èxit aconseguit en aquests mesos, Gerard Piqué ja té programada la següent edició del torneig i la seva versió femenina, la Queens League. Aquests han sigut els cinc moments claus de la Kings League.

Piqué arriba en un Twingo

Després de la ruptura amb Shakira, l’artista colombiana es va unir amb Bizarrap per a la ‘BZRP Music Session 53’, que és un dard a l’exfutbolista del Barça. «Cambiaste un Ferrari por un Twingo; Cambiaste un Rolex por un Casio», diu la cançó. I un showman com Gerard Piqué no ho va poder evitar. Va acudir aquella setmana a la Kings League en un Twingo i va lluir un Casio a Twitch. Fins i tot va afirmar que havien arribat a un acord de patrocini amb la marca de rellotges.

El fitxatge de Ronaldinho

El moment històric de la primera edició de la Kings League pertany a Ibai Llanos. El president de Porcinos va anunciar en un vídeo amb Gerard Piqué que el seu jugador ‘12’ era Ronaldinho, un dels jugadors més importants de la història del Barça, que fins i tot té una Pilota d’Or en el seu palmarès. L’exfutbolista va arribar al Cupra Arena en una limusina rosa i amb una batucada que el va acompanyar fins al camp.

Les cartes de la Kings League

La competició de Gerard Piqué volia sortir de la monotonia que regna en alguns partits de futbol. I després de la segona jornada, es va desmarcar de les competicions habituals afegint un dau a dos minuts del descans que estableix un sistema diferent de joc fins al final del primer temps.

Segons el número que marqui el dau, els equips passen a jugar en un 1 vs 1, un 2 vs 2, un 3 vs 3, un 4 vs 4 o un 5 vs 5. Això se sumava a les diferents cartes que tenen els presidents i que poden utilitzar per modificar el ritme del partit. Per exemple, en els quarts de final un president tenia un comodí (un penal) i l’altre tenia un canvi de carta, que tots dos van utilitzar i que va beneficiar El Barrio.

L’anunci de la Final Four al Camp Nou

Notícies relacionades

Gerard Piqué volia preparar un final icònic per a la primera temporada de la competició. I tot i que feia unes setmanes que donava pistes de les seves negociacions amb Laporta, la confirmació va causar molt enrenou a les xarxes socials. Després de les 11 jornades regulars, i dels quarts de final, la Final Four de diumenge tindrà lloc en un estadi tan simbòlic com és el Camp Nou. I ja han venut 80.000 entrades per al partit.

Ibai Llanos confessa que s’ha plantejat deixar de fer streaming

«Si no hagués sigut per la Kings League jo hauria tingut un any molt de merda. M’he plantejat seriosament deixar de fer streaming. Em feu molt feliç acompanyant-me en projectes com el de Porcinos i el de KOI», va explicar després de perdre els quarts de final contra Aniquiladores.