Handbol

El Barça atropella l’Ademar en la Copa Asobal i manté la seva tirania de títols

El Barça atropella l’Ademar en la Copa Asobal i manté la seva tirania de títols

J.Casares / Efe.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Barça va conquistar el seu 13è títol consecutiu –el 18è del seu palmarès– de la Copa Asobal després d’atropellar aquest diumenge l’amfitrió, l’Abanca Ademar (21-39).

L’equip lleonès va intentar jugar a l’inici al ralentí i, immediatament, Manolo Cadenas va optar per atacar amb set jugadors, però l’experiment, un més dels que va utilitzar durant la final, li va donar poc rendiment perquè el conjunt català no ho va desaprofitar amb un parcial de 0-5.

El tècnic lleonès, davant la falta d’idees del seu equip, sense arribar ni tan sols a trobar espais en la defensa i xocant amb l’encert de Gonzalo Pérez de Vargas quan ho aconseguia, va haver de demanar dos temps morts en menys de vuit minuts.

Però la situació no va variar amb un inabordable Barça que, davant tanta feblesa i opcions tàctiques poc resolutives, va posar la directa per deixar encarrilat el matx amb diferències que, ja en la primera meitat, van superar la desena de gols, per arribar al descans amb un eloqüent 10-21.

Totes les provatures de la primera meitat Cadenas les va deixar al vestidor en la represa però amb el mateix resultat, sense plantar mínimament cara a un exultant equip blaugrana que només va trobar una mínima resposta en l’encert puntual de Barkhordari a la porteria i la qualitat del capità Juan Castro.

Notícies relacionades

La plàcida final abans de centrar-se en l’eliminatòria de la Lliga de Campions va permetre a Antonio Carlos Ortega donar minuts a tota la plantilla sense el mínim desgast, amb la participació dels joves del planter Parera, Barrufet i el porter Domènech, per l’absència del danès Nielsen.

En el capítol de destacats del torneig, el porter internacional Gonzalo Pérez de Vargas, i el més valorat de la final va ser el pivot francès Ludovic Fàbregas.

Ademar Lleó, 21 - FC Barcelona, 39



Abanca Ademar Lleó (10+11): Papantonopoulos (Barkhordari); Antonio Martínez (5, 3 p), David Fernández (1), Castro (6, 2 p), Zanas Virbauskas (4), Deividas Virbauskas (-), Casqueiro (2); Milosavljevic (-), Tiago (1), Kim (1), Zapico (-), Darío Sanz (1).


FC Barcelona (21+18): Pérez de Vargas (Domènech); Aleix Gómez (3), Mem (4), Fàbregas (7), Petrus (1), N'Guesan (2), Soler (4); Cindric (3), Parera (1), Carlsbogard (1), Richardson (4), Makuc (2), Valera (4), Janc (2), Barrufet (1).