Jornada de Lliga

El Girona espera mantenir la bona ratxa contra l’Atlètic a Montilivi

• L’equip de Simeone, que encadena vuit jornades sense caure, no ha guanyat mai a l’estadi gironí: tres visites i tres empats.

Girona FC

1

L’Atlètic de Madrid mai ha guanyat a Montilivi, amb tres empats en tres visites, totes amb Diego Simeone, que reafirmarà aquest dilluns la societat en atac Memphis Depay-Antoine Griezmann per buscar un triomf desconegut contra el Girona, que el va portar al límit en la primera volta i que ara examina la seva patent reacció.

Ni el 19 d’agost del 2017, en el seu primer desplaçament allà de la història, amb un agònic 2-2, amb l’expulsió, a més, de l’internacional francès i amb els gols visitants concentrats entre el minut 78 i 85; ni el 2 de desembre del 2018, amb un 1-1, ni el 9 de gener del 2019, amb un altre 1-1. No va vèncer mai en aquest escenari, on el conjunt de Míchel descriu una bona trajectòria: una derrota en els últims vuit duels. Només el líder, el Barcelona, amb un 0-1, va ser capaç de vèncer.

Objectiu: la tercera seguida

El conjunt català és el sisè millor equip a casa de la categoria, mentre competeix per la permanència. L’Atlètic ha millorat les seves prestacions des que se centra només en la Lliga. Suma vuit partits sense caure a la LaLiga i cinc victòries en les últimes set cites.

L’exblaugrana Memphis, fitxat el gener passat, ja és titular a l’Atlètic. Set suplències després, es va estrenar en l’onze inicial contra el Sevilla amb dos gols. Ha marcat tres gols en els seus últims tres duels. Al seu costat, Griezmann es confirma com a assistent, golejador, jugador total i líder absolut de l’Atlètic. El Girona aspira a la tercera victòria seguida a casa, després de les aconseguides contra el València (1-0) i l’Almeria (6-2).

Alineacions probables:

Girona: Gazzaniga; Arnau, Santi Bueno, David López, Miguel; Romeu, Aleix García; Tsygankov, Borja García, Riquelme; Castellanos.

Atlètic de Madrid: Oblak; Molina, Savic, Giménez, Hermoso, Carrasco; Llorente, Koke, Lemar; Griezmann, Memphis.

Àrbitre: Melero López (Comitè Andalús).

Estadi: Estadi Municipal de Montilivi.

Hora: 21.00 (DAZN)