En estat de gràcia

L’últim dard de Jon Rahm al món del golf: «A la tele potser no em treuen tant perquè no soc americà»

  • Rahm firma una remuntada èpica i obre l’any amb el Champions

L’últim dard de Jon Rahm al món del golf: «A la tele potser no em treuen tant perquè no soc americà»

Jim Cowsert / Reuters

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El golfista espanyol Jon Rahm, de 28 anys, ha tornat a sembrar polèmica amb les seves declaracions incendiàries. El recent campió del Sentry Tournament of Champions, disputat a Hawaii, va carregar contra el PGA Tour dijous en una entrevista: «¿Que no surto gaire a les retransmissions? A la tele potser no em treuen tant perquè no soc americà», ha dit.

Rahm ha començat el 2023 en un gran estat de forma, remuntant per aconseguir el primer títol de l’any i mantenint-se en la lluita per l’American Express en només dues setmanes. El ‘Lleó de Barrika’ va completar una ronda de 64 cops que el manté a només dos punts de Davis Thompson, actual líder del torneig que s’està celebrant als Estats Units.

Menys valorat

Notícies relacionades

Durant la disputa d’una de les jornades del The American Express, l’actual quart millor golfista del món ha atès la premsa espanyola, des d’on se li ha preguntat si se sent valorat per l’organització del circuit: «¿Que no surto gaire a les retransmissions? A la tele potser no em treuen tant perquè no soc americà. Rory, Spieth i Thomas tenen molt bona posició, i després ja entren altres jugadors que ho estan fent bé. A mi, per exemple, a la quarta ronda de Hawaii, a partir del forat 12 ja m’havien de seguir», ha afirmat.

Cal destacar que, des de la FedEx Cup, Rahm ha aconseguit estar en entre els deu millors fins en vuit ocasions, a més d’haver guanyat la copa en tres dels últims cinc tornejos. Els bons resultats han catapultat el golfista basc, que amb el sistema de puntuació antic estaria lluitant per la primera posició mundial del PGA Tour.

Temes:

Golf Jon Rahm