Mundial 2022

Els jugadors francesos resten importància al virus que afecta el seu equip

Upamecano, Rabiot i Coman es van perdre la semifinal; Konaté i Varane també pateixen símptomes

Els jugadors francesos resten importància al virus que afecta el seu equip
1
Es llegeix en minuts
Javier Giraldo
Javier Giraldo

Periodista

Especialista en esports

ver +
Jordi Gil
Jordi Gil

Periodista

Especialista en esports

ver +

Randal Kolo Muani i Ousmane Dembélé, jugadors de la selecció francesa que aquest dijous han comparegut en roda de premsa en la concentració de l’equip gal, han restat importància al virus que afecta el seu equip.

Tres jugadors ja es van perdre la semifinal contra el Marroc –Upamecano, Rabiot i Coman– i dos més (Varane i Konaté, tots dos centrals) pateixen els mateixos símptomes.

Tanmateix, tant Kolo Muani com Dembélé van assegurar que tots estaran a punt per jugar la final de diumenge vinent.

Mesures d’higiene

«Estem sent curosos, i els metges de l’equip estan treballant perquè estiguin a punt al més aviat possible», va dir Kolo Muani, golejador contra el Marroc. El davanter també va insistir que els jugadors compleixen totes les mesures d’higiene i sanitàries i que si es creuen amb els afectats, l’ús de mascareta és habitual.

També Dembélé va apuntar en la mateixa línia. «Els he donat un te amb mel i se’ls ha posat bé», va fer broma el jugador del Barça, que va apuntar que els seus cinc companys només pateixen un refredat fort i que estaran preparats per a diumenge.

Canvis de temperatura

Notícies relacionades

Algunes informacions apuntaven que els jugadors de França estaven infectats pel virus del camell, una variant del coronavirus detectada el 2012 a l’Aràbia Saudita, anomenada així perquè es contagia a través d’alguns animals.

Tanmateix, la federació francesa (FFF) no ha confirmat en cap moment que es tracti de la malaltia. El seu seleccionador, Didier Deschamps, va deixar entreveure després de la semifinal contra el Marroc que es tractava de simples refredats, fruit dels canvis de temperatura entre l’exterior i l’interior, a causa de l’ús de l’aire condicionat a Qatar.