Masters final

Barcelona es converteix fins diumenge en l’epicentre del pàdel mundial

  • Més de 12.000 persones passaran pel Sant Jordi des d’aquest dijous fins diumenge per assistir a l’Estrella Damm Master Final que posa el colofó al circuit d’aquesta temporada.

Barcelona es converteix fins diumenge en l’epicentre del pàdel mundial

WPT

2
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

El millor pàdel del món torna de nou a Barcelona. La capital catalana acollirà des d’aquest dijous fins diumenge la prova final del circuit del World Padel Tour 2022, en la qual participaran les vuit millors parelles masculines i femenines de la temporada. El Palau Sant Jordi serà l’escenari ideal per consagrar els mestres de l’any.

En una temporada atípica marcada per la convivència del circuit clàssic de WPT i el Premier Padel la nova iniciativa promocionada per la federació internacional amb el suport de Qatar que de moment només reuneix homes, el Palau Sant Jordi es prepara per acollir la visita de més de 12.000 persones, que tornaran a demostrar que la ‘padelmania’ continua molt viva a Catalunya.

El record 2019

Serà la segona vegada que se celebri l’Estrella Damm Master Final a Barcelona després de la primera experiència del 2019, que sempre quedarà per al record. El 21 de desembre d’aquell any va quedar marcat per a l’eternitat amb el rècord d’assistència a les semifinals de l’esdeveniment. Gairebé 9.600 persones van rebentar el Sant Jordi, i van superar les 7.279 que van anar al Madrid Arena l’edició anterior. Després va arribar la pandèmia i tot es va complicar.

«Serà un torneig preciós en un lloc emblemàtic. És el millor que li pot passar al pàdel, un colofó de la temporada a Barcelona»

Àlex Corretja / Adjunt a la direcció de WPT

Aquest dimecres ha tingut lloc la presentació de l’esdeveniment als voltants de l’estadi olímpic Lluís Companys amb la presència d’Ari Sánchez, actual número u del món, l’exnúmero u Lucía Sainz i la nova parella formada per Martín di Nenno i Fede Chingotto, acompanyats de David Escudé, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, i Àlex Corretja, adjunt a la direcció de WPT.

«El més gran de la història»

Notícies relacionades

«El torneig més gran de la història», com l’ha definit l’organització, arrenca aquest dijous amb la disputa dels quarts de final. A la tarda es posaran en marxa les parelles que comanden el circuit masculí i femení. Juan Lebrón i Alejandro Galán s’enfrontaran en un interessant duel a Pablo Lima i Franco Stupaczuk, mentre que Paula Josemaría i Ari Sánchez es jugaran un lloc en semifinals amb les bessones Sánchez Alayeto.

Divendres es completaran els quarts, dissabte tindran lloc les semis i diumenge, les dues finals. «Serà un torneig preciós en un lloc emblemàtic. És el millor que li pot passar al pàdel, un colofó de la temporada a Barcelona», ha valorat Corretja. «És la cirereta al pastís. He tingut un any difícil, els anys passen, però lluitaré com sempre», ha apuntat Lucía Sainz. «Ens hi juguem moltes coses, començant per mantenir el número u. Estic molt feliç de tornar a competir a casa», ha assegurat Ari Sánchez.