Lliga Plenitude Asobal

La revelació de la temporada mesura l’estat del Fraikin Granollers

Serà un duel entre, deixant de banda el Barça, els dos equips més en forma de la competició domèstica: el Torrelavega i el Granollers

La revelació de la temporada mesura l’estat del Fraikin Granollers
1
Es llegeix en minuts
EFE

No està passant desapercebuda la gran temporada que està realitzant el Bathco Torrelavega, que aquest divendres (20.00 hores) mesura la capacitat de reacció d’un Fraikin Granollers a la Lliga Plenitude Asobal, després de la seva primera ensopegada europea.

El de demà serà un duel entre, deixant de banda el Barça, els dos equips més en forma de la competició domèstica.

Sense anar més lluny, els dos conjunts són junt amb l’equip blaugrana els únics que han fet el ple de punts en els últims cinc partits.

El desgast físic en pot ser la clau

El Granollers, malgrat no perdre des del 21 d’octubre contra l’Ademar de Lleó (43-32), té el condicionant del desgast físic.

És un apartat molt important ja que el conjunt càntabre és un dels equips que imprimeix una velocitat més gran al seu joc.

De fet, el tècnic del quadro català, Antonio Rama, ho analitza com una de les claus del partit.

«El Torrelavega té un ritme de joc altíssim. Si podem aguantar-lo, serem capaços de lluitar el partit», afirma.

‘Estem trinxats’

Tanmateix, Rama deixa caure certa incertesa respecte a com rendiran els seus jugadors des de l’aspecte físic: «Veurem en quin nivell d’energia som. Estem trinxats. Hem viatjat de Dinamarca a Torrelavega, sense passar per casa».

Una situació compromesa que s’ha accentuat amb les baixes en la posició d’extrem del brasiler Guilherme Torriani, en l’esquerre, i de Víctor de Sande, en el dret.

L’aspecte mental

L’altre aspecte que ha de guarir el conjunt vallesà és el mental.

I és que, després d’una ratxa de 10 victòries seguides, l’equip va fer un petit pas enrere en la seva lluita pel liderat del seu grup de la Lliga Europea al caure a la pista de l’Skjern Handbold (32-29).

«L’equip està dolgut, malgrat saber que l’Skjern era un rival molt complicat. Teníem ganes de continuar a dalt de tot de la classificació», remarca Rama, que veu el Torrelavega com un «equip de gran nivell i que està en un moment esplèndid».

Notícies relacionades

Aquest partit és de summa importància per als de Santander, que no perden des del 30 de setembre, i que han escalat fins a la quarta posició després d’iniciar la temporada amb quatre derrotes.

Llegeix totes les notícies de Granollers a EL PERIÓDICO Granollers