Per Sergi Mas

El pòdcast d’EL PERIÓDICO: El paper de la selecció de Luis Enrique a Qatar 22

El pòdcast d’EL PERIÓDICO: El paper de la selecció de Luis Enrique a Qatar 22

@SeFutbol

1
Es llegeix en minuts
Sergi Mas

A partir d’aquest diumenge comença el torneig de futbol més atractiu del planeta: el Mundial. Participar en un és molt emocionant per a un futbolista, una fita a què molts aspiren, però aquest any hi ha una complicació i polèmica afegida en relació que aquest es realitzi a Qatar, un país que té una política una mica qüestionable sobre els seus drets humans.

Molts han fet públic el desgrat general sobre les condicions conflictives i la falta de llibertat a Qatar, com per exemple que no estiguin ben vistes les mostres d’afecte o les parelles homosexuals, o que en l’elaboració dels estadis s’hagin mort milers de persones i les condicions dels treballadors siguin d’infern.

Així doncs, cantants i celebritats han decidit mostrar el seu rebuig del Mundial i han decidit que no col·laboraran ni assistiran als esdeveniments esportius que comencen aquest diumenge. Però, d’altra banda hi ha hagut els qui han mirat el costat professional de l’assumpte, com Black Eyed Peas o Robbie Williams, i cantaran en concerts el dia 20 de novembre i 8 de desembre respectivament.

Al capítol 50 del pòdcast d’El Periódico analitzem, dos dies abans de l’inici del torneig, quines seran les seleccions sorpresa o fracàs, les possibles mostres en desacord amb Qatar i el paper d’Espanya, i ho fem amb tres grans periodistes: Emilio Pérez de Rozas, Marcos López i Joan Domènech.

On es pot escoltar

‘El pòdcast d’EL PERIÓDICO’ es publica de dilluns a divendres i es pot escoltar a les plataformes iVooxSpotifyPodimoGoogle PodcastAmazon Podcasts i Apple Podcasts.