Dilluns, sorteig

El Manchester United de Cristiano i la Roma de Mourinho, rivals més perillosos per al Barça a l’Europa League

  • El PSV Eindhoven, el Rennes, la Unió Berlín, el Midtjylland, el Nantes i el Mònaco completen l’elenc de possibles adversaris.

El Manchester United de Cristiano i la Roma de Mourinho, rivals més perillosos per al Barça a l’Europa League

EP

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

El Barça ja coneix els seus possibles rivals en el sorteig del ‘play-off’ de setzens de l’Europa League de dilluns vinent a Nyon. El Manchester United de Cristiano Ronaldo i Casemiro, la Roma de Mourinho, el PSV Eindhoven de Luuk de Jong, el Rennes, el Nantes, el Mònaco, la Unió Berlín i el Midtjylland danès seran els possibles oponents dels blaugrana i el Sevilla. 

Els diables vermells són l’enemic més dur. Aquest dijous van batre la Reial Societat (0-1), però els va faltar un gol per desbancar del liderat els bascos, que accedeixen directament als vuitens, com la resta de primers, inclòs el Betis, que va superar aquest dijous el Hèlsinki (3-0) abans del derbi de diumenge a la Lliga.

Remuntada italiana

Notícies relacionades

La segona gran amenaça és la Roma de José Mourinho, que va patir per classificar-se després de remuntar davant el Ludogorets búlgar (3-1). El tècnic lusità, campió el curs passat de la Conference, rebrà ara els «taurons» de la Champions, com ell mateix els va definir.

El Barça disputarà l’eliminatòria de setzens els dijous 16 i 23 de febrer, amb la tornada a domicili. Els vuitens seran el 9 i el 16 de març, també amb la tornada fora de casa. Els blaugrana no es podrien enfrontar amb un club espanyol fins als quarts.