El partit de Pamplona (1-0)

L’Espanyol es queda sec davant un Osasuna més contundent

  • Un cop de cap de Budimir trenca la mala ratxa de l’equip navarrès, en el qual va brillar Abde, l’extrem cedit pel Barça. Joselu i Puado van acariciar l’empat en un duel intens. 

L’Espanyol es queda sec davant un Osasuna més contundent

LALIA

2
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

No va poder prolongar l’Espanyol l’emoció de diumenge passat després del primer triomf a casa. L’equip periquito va caure a Pamplona (1-0) en un duel intens que va complir els cànons habituals dels partits a El Sadar. Un cop de cap de Budimir va premiar l’Osasuna, que va trencar la seva mala ratxa de quatre jornades sense guanyar. Els periquitos tindran diumenge a Cornellà davant l’Elx una bona oportunitat per rescabalar-se de l’ensopegada. 

Va tenir opcions d’empatar l’equip periquito, però es va quedar sec davant un rival més efectiu i contundent. Com a nota positiva caldria destacar Lecomte, que va firmar el seu partit més solvent a la porteria blanc-i-blava. Un debat menys. 

Batalla sota la pluja

Hi havia certa inquietud entre els periquitos per les conseqüències del virus intestinal revelat per Diego Martínez. Poc abans del xoc es va confirmar el descart d’Óscar Gil, un dels afectats que no es va recuperar a temps. Calero es va ubicar al lateral dret, Keidi Bare va ocupar el pivot en comptes d’Edu Expósito i Braithwaite va tornar a l’interior esquerrà en lloc de Puado com a principals novetats en la posada en escena d’un Espanyol amb ganes de donar-se una altra alegria. 

A ningú va sorprendre el desenvolupament del partit. Periquitos i ‘rojillos’ van entaular una interessant batalla sota la pluja. Poca història va tenir el primer temps més enllà d’algun cop amb Unai García i Joselu com a principals protagonistes dels duels aeris.  

Atreviment d’Abde

L’espessor va marcar els atacs dels dos conjunts, amb el descarat Abde com a argument letal d’Osasuna. L’extrem cedit pel Barça té l’habilitat i l’atreviment dels futbolistes del carrer, que sempre miren cap a porteria sense importar-los el que es posi per davant. Del jove marroquí va ser la millor acció del primer temps, desbaratada per Cabrera després d’un preciós eslàlom del punta.

En els blanc-i-blaus, poc a destacar més enllà d’un gol anul·lat a Aleix Vidal per clar fora de joc (m. 27) i una rematada amb el gep de Cabrera que va treure de miracle el porter Aitor, titular aquest dijous sota pals en lloc de l’habitual Sergio Herrera. 

Aturades de Lecomte

Notícies relacionades

Sense gols es va arribar a l’intermedi a l’espera d’algun esdeveniment que alterés el guió d’un duel travat que podia passar factura en l’aspecte físic. Va tornar dels vestidors amb més intensitat l’Osasuna i, liderat pel diabòlic Abde, va acabar obtenint recompensa. La centrada precisa de l’africà va trobar el millor destinatari possible. Budimir, el Joselu de l’Osasuna, va emergir sobre Vini Souza i va certificar l’1-0 de cap (m. 55).

«Cal ficar les que tenim. Ens va faltar això. Ara cal aixecar-se ràpid, diumenge toca un altre partit important»

Darder / Capità de l’Espanyol

L’Espanyol va acusar cop i sort en va tenir de sortir viu en dues ocasions de Rubén García i Aimar Oroz. Lecomte va exhibir finalment els seus guants i va permetre a l’Espanyol arribar amb opcions al tram final. Joselu i Puado van tenir a les seves botes l’empat en dues jugades consecutives, però el porter de l’Osasuna també es va engegantir per salvar la victòria. 

Osasuna, 1; Espanyol, 0

Temes:

Osasuna Espanyol