GIRONA-CADIS (1-1)

Stuani salva l’empat del Girona contra el Cadis en el minut 102

1

El Girona respira una mica després de sumar aquesta tarda un empat in extremis contra el Cadis, un rival directe que no avançarà els de Míchel en la classificació. Els gironins han acabat trasbalsats i, una vegada més, incapaços de mantenir la porteria a zero. Però un miracle en l’afegit ha permès salvar un punt gràcies a la fiabilitat de Stuani des dels 11 metres. Segurament han merescut més, però han topat amb el travesser, i el VAR ha anul·lat incomprensiblement un autogol de Cala per una suposada agafada de Castellanos (en realitat el va agafar un company del Cadis) que hauria significat abans l’empat.

Juan Carlos va salvar la primera ocasió claríssima dels visitants en un mà a mà amb Sobrino després d’una fallada clamorosa de Javi Hernández. En la segona, tot just començar la segona part, ja no va estar tan encertat, i quan Negredo va deixar els centrals locals en evidència i va enviar la pilota al cor de l’àrea, Álex Fernández va establir el 0-1. Stuani va evitar el desastre amb l’1-1 de penal.

«Un bon punt»

Míchel Sánchez va afirmar després del partit que el Girona va guanyar un punt al final amb el gol de Cristhian Stuani en el minut 102, i va destacar que «és un bon punt perquè trenca la dinàmica de tres derrotes». «El treball de l’equip ha sigut excepcional», va remarcar, i va lamentar que de vegades es «minimitza el que pot fer el rival».

Míchel va recordar que el Cadis té «un pressupost més gran» i que el Girona és «l’equip més humil de la categoria» i no té ni Messi ni Cristiano Ronaldo. «Aquesta és una categoria molt complicada», va indicar.

L’entrenador del Cadis, Sergio González, va qualificar l’empat de «molt cruel». «Me’n vaig fastiguejat pel desenllaç, però l’empat no es pot dir que no sigui just», va reconèixer.

«És un empat entre dos equips amb estils oposats que han competit molt bé», va afegir. A més, Sergio va lamentar que la jugada del gol va arribar quan passaven «25 segons dels minuts afegits».