Brutal agressió

Detenen tres sospitosos per l’agressió a la jugadora del PSG Hamraoui

  • La policia francesa va arrestar tres homes per la pallissa patida l’any passat per l’exfutbolista del Barça

Detenen tres sospitosos per l’agressió a la jugadora del PSG Hamraoui

INSTAGRAM / @kheirahamraoui

2
Es llegeix en minuts
Enric Bonet

Novetats respecte al tèrbol cas de Kheira Hamraoui, la futbolista brutalment agredida a París a la tardor de l’any passat. La policia va aturar aquest dimecres tres sospitosos d’aquesta agressió, segons va informar el diari francès Le Journal du Dimanche i va confirmar l’Agència France-Presse. Els detinguts, un dels quals té antecedents penals, van ser arrestats als seus domicilis als afores de la capital i actualment es troben retinguts en una comissaria.

Les forces de seguretat sospiten que els tres van estar implicats en la brutal agressió que va patir l’exjugadora del Barça el 4 de novembre mentre viatjava en un cotxe conduït per Aminata Diallo, amb qui tornava d’un sopar d’equip. Els agressors van arrossegar Hamraoui, 32 anys, fora del vehicle i la van colpejar a les cames amb una barra de ferro. Després d’aquesta agressió, la centrecampista va patir un viacrucis esportiu que li va fer perdre la seva condició d’internacional per França.

«Em pensava que em quedaria allà. Cridava de dolor. Vaig mirar de protegir-me tant com vaig poder. En guardo un record molt dolorós. Estava demacrada, perduda, confosa i desconcertada pels esdeveniments. Em va costar diversos dies recuperar-me i després em vaig veure atrapada en una tempesta mediàtica», va assegurar Hamraoui el juny en les seves primeres declaracions públiques sobre el cas.

El cas va esquitxar Diallo i Abidal

Notícies relacionades

El cas va esquitxar Diallo i AbidalInicialment, es va acusar de l’atac Diallo, que juga en la mateixa posició que Hamraoui, per una qüestió de gelosia esportiva. Tot i haver estat declarant retinguda en una comissaria, no van imputar la seva companya en el PSG. Després, el cas es va embolicar encara més quan va sortir a la llum una relació sentimental entre Hamraoui i l’exfutbolista Éric Abidal, en l’època en què tots dos eren a Barcelona. I, a continuació, es va sospitar de la dona de l’exlateral i exsecretari tècnic culer. «El tema d’Éric Abidal no té res que veure amb l’agressió que vaig patir. La investigació evoluciona. La veritat sortirà a la llum», va dir Haramoui.

Durant els últims mesos, pràcticament no hi va haver cap informació sobre els avenços policials respecte a aquest tèrbol cas. Les autoritats policials i judicials no van aportar detalls precisos sobre el perfil dels tres detinguts aquest dimecres. Continuen investigant possibles vincles entre ells i l’entorn de les futbolistes per trobar un mòbil a la brutal agressió.

Temes:

PSG