Allibera plaça d’estranger al Madrid

Vinícius ja és espanyol

El brasiler resideix des del 2018 a Espanya i ja havia superat els exàmens que necessitava per obtenir la doble nacionalitat. El jugador va jurar la Constitució espanyola el 2 de setembre.

Vinícius ja és espanyol
1
Es llegeix en minuts
Fermín de la Calle

El jugador brasiler del Reial Madrid Vinícius Júnior ja compta amb la doble nacionalitat que fa mesos que havia tramitat i esperava que es confirmés. El Reial Madrid ho ha fet públic amb un comunicat oficial en el qual confirma que «Vinícius va jurar la Constitució Espanyola divendres passat, 2 de setembre, per la qual cosa des d’aquell moment té també la nacionalitat espanyola».

Notícies relacionades

El jugador del Reial Madrid resideix a Espanya des del 2018. Vinícius havia complert els requisits exigits per obtenir la nacionalitat ja que fa dos anys que va aprovar els exàmens que s’exigeixen en el següent tràmit, un d’espanyol i un altre de cultura general del país. 

Això fa que el Reial Madrid alliberi una plaça d’extracomunitari a la seva plantilla i pugui mirar al pròxim mercat sense limitacions d’origen. A més de Vinícius hi ha dos jugadors que esperen que es resolgui també el seu expedient per obtenir la doble nacionalitat: els brasilers Rodrygo Goes i Eder Militão.

Temes:

Reial Madrid