Derrota a Montilivi (0-1)

El Girona s’encalla contra un Celta liderat per Aspas

  • Un gol del davanter gallec després d’una assistència de Carles Pérez propicia la primera derrota a casa de l’equip català.

El Girona s’encalla contra un Celta liderat per Aspas

EFE/David Borrat

2
Es llegeix en minuts

El rival no perdona res. I menys a Primera. Al Celta no li va caldre gaire per emportar-se els tres punts de Montilivi (0-1). Un gol d’un davanter de nivell com és Iago Aspas va frustrar els jugadors de Míchel després d’aprofitar una assistència de Carles Pérez. El Girona, mentrestant, no va poder fer res per batre la porteria de Marchesín. Ni repetint la parella de davanters Stuani-Taty Castellanos amb menció especial per a l’argentí, que es va mostrar incansable i lluitador en atac. L’extrem de Camprodon, Joel Roca, de 17 anys, va debutar a Primera.

Montilivi tenia ganes de repetir una victòria com la de dilluns passat contra el Getafe. L’equip només havia tingut tres dies hàbils per preparar el partit, però les ganes estaven intactes. Míchel va repetir l’onze introduint-hi un únic canvi, forçat per la baixa per lesió de Rodrigo Riquelme. Al lloc de l’extrem cedit per l’Atlètic hi va situar Ureña, per la qual cosa Samu Saiz va començar a la banqueta.

Lesió de Yangel

Els jugadors eren els mateixos, tot i que aquesta vegada el tècnic va canviar el dibuix i es va decidir per una defensa de quatre amb David López de pivot. Amb prou feines havien passat 10 minuts quan va haver de recórrer al primer canvi a causa de la lesió de Yangel Herrera, substituït per Terrats. Juan Carlos va haver d’estar molt atent per refusar amb el peu un xut de Carles Pérez.

El Girona no se sentia còmode ni tenia fluïdesa, però feia la sensació de perill. La rematada de cap de Stuani després d’un centre de Couto, que va tocar Núñez, va ser massa fluixa i Marchesín no va tenir cap problema per aturar-lo. Més tard, Santi Bueno va estar a punt de fer el gol amb un cop de cap que se’n va anar fregant el pal. Juan Carlos va reaccionar bé després en accions de Carles Pérez i Óscar Rodríguez.

Debut de Joel Roca

Notícies relacionades

Iago Aspas es va encarregar de desnivellar el partit a la segona part amb el seu talent habitual. Ureña va estar a prop d’igualar el marcador, però el porter va treure la cama per evitar-ho. L’extrem es va emportar un aplaudiment merescut de la grada quan va ser substituït per Reiner. També va entrar Samu Saiz per Terrats a la recerca d’una reacció.

El brasiler de seguida va intervenir amb un xut fregant el travesser. El Girona ho va intentar sense sortir-se’n contra l’equip de Coudet, que es va dedicar a esperar els errors dels gironins per sortir ràpid al contraatac. Al tram final, Míchel va donar l’oportunitat a Joel Roca. L’extrem es va estrenar a Primera amb 17 anys, però no va poder fer res per evitar la primera derrota a casa del curs.