FUTBOL

L’Espanyol busca la primera victòria davant un Rayo Vallecano que se li resisteix

Els blanc-i-blaus intentaran tallar la seva mala ratxa davant l’equip de Vallecas, contra el qual han perdut en els últims quatre partits

L’Espanyol busca la primera victòria davant un Rayo Vallecano que se li resisteix
3
Es llegeix en minuts

L’RCD Espanyol i el Rayo Vallecano han començat la Lliga amb bon peu obtenint un valuós punt en les seves respectives visites a Balaídos i a l’Spotify Camp Nou. Ara tenen el repte de buscar la primera victòria en un partit que sembla igualat. Els blanc-i-blaus intentaran tallar la seva mala ratxa contra els madrilenys a l’encadenar quatre derrotes seguides, les dues trobades que van disputar en Segona Divisió fa dos anys i les dues derrotes en Primera la temporada passada (divendres, 20 h, GOL TV i Movistar).

L’Espanyol de Diego Martínez L’Espanyol de Diego Martínez es presenta davant els seus aficionats amb l’objectiu de continuar tornant aquesta il·lusió que poc a poc es va gestant a Cornellà. Possiblement l’afició no les tenia totes després de l’estranya pretemporada, ja que hi ha molts jugadors del filial i les estrelles estan entre cotó fluix. Tot i que hi hagi confiança plena en l’entrenador, hi ha fitxatges i sortides que no acaben d’arribar i això genera impaciència. Però després de la meritòria trobada de Balaídos, les expectatives han crescut.

Per a aquesta segona jornada Diego Martínez encara no disposarà de la plantilla completa, ja que tot apunta que Pedrosa, Raúl de Tomas i Pol Lozano segueixen amb molèsties i no podran ser convocats per al primer partit a casa. Qui pot tenir els seus primers minuts en aquesta campanya és Javi Puado, que sembla que ja s’ha recuperat dels problemes musculars que arrossega des de l’estada a Marbella. La incorporació del davanter pot ser de molta utilitat per buscar més explosivitat en l’atac.

Diego Martínez confia

El tècnic gallec ha comparegut aquest dijous davant els mitjans per parlar sobre el seu primer partit a l’RCDE Stadium i clarificar les sensacions de l’equip. Diego s’ha tornat a mostrar molt optimista i satisfet amb els jugadors que té, tot i que confia que arribin reforços. Davant les nombroses preguntes sobre les entrades i sortides de l’equip, l’entrenador ha confiat en la plantilla actual.

«Jo crec en l’Espanyol  i en aquests jugadors, independentment de les circumstàncies. Hem d’il·lusionar-nos amb on estem, més enllà de les dificultats que tenim, perque això no ho puc canviar. Ser conseqüents amb la nostra realitat i funcionar a nivell d’expectatives», ha indicat.

«Esperem que quan el rival estigui millor el sapiguem contrarestar i, quan tinguem les nostres oportunitats, les puguem materialitzar»

Diego Martínez, tècnic de l’Espanyol

Martínez ha mostrat molt respecte envers el Rayo Vallecano al considerar-lo un rival molt complicat. «Ve d’un empat al Camp Nou i a Old Trafford; la temporada passada va ser semifinalista de Copa... És un rival tremendament complicat». També ha tingut elogis cap al tècnic rayista, Andoni Iraola, a qui considera un dels entrenadors revelació de la temporada passada. «Va fer una temporada magnífica. L’any passat va acabar amb uns números molt bons i té un equip molt difícil».

Sobre el que cal millorar respecte a l’anterior partit, Diego Martínez ha insistit que cada partit és un món. «Cada partit és una història, cada setmana comença un nou projecte. M’encantaria veure el rendiment que vam tenir en la primera part, tant en atac com en defensa i el fet de ser capaços de traslladar el bon joc, de ser contundents en l’àrea, mantenint l’esperit i la mentalitat que vam tenir en tot el partit».

Notícies relacionades

Finalment, s’ha mostrat molt il·lusionat amb el seu debut a l’RCDE Stadium i intentarà rematar la felicitat aconseguint els tres punts. «Estic molt il·lusionat. És un dia molt bonic i especial, volem que ho sigui més després del partit, significaria que ha anat bé. Volem donar-li el millor de nosaltres a la nostra gent, anirem al màxim. Esperem que quan el rival estigui millor el sapiguem contrarestar i, quan tinguem les nostres oportunitats, les puguem materialitzar».

Quan i on veure per TV el partit

El primer partit de la segona jornada de la Lliga es disputa a l’RCDE Stadium entre l’Espanyol i el Rayo Vallecano. El partit comença a les 8 del vespre i es podrà seguir en directe i en obert a través de GOL TV. Movistar La Liga també retransmetrà el partit, al canal La Liga 1. El col·legiat del partit serà Figueroa Vázquez i a la sala VAR hi haurà Munuera Montero.