Mercat de fitxatges

Sergi Gómez ja és jugador del Manchester City

La contractació ronda els 13 milions d’euros i s’efectua la petició de Guardiola i Kompany, que el coneix de l’Anderlecht

Sergi Gómez ja és jugador del Manchester City
1
Es llegeix en minuts

Sergi Gómez és el nou fitxatge del Manchester City per cobrir la banda esquerra de la defensa. El lateral de Badalona era la petició de Pep Guardiola després de no aconseguir la contractació de Marc Cucurella, que va acabar firmant pel Chelsea. Sergi Gómez és un jugador que ja coneixia Guardiola després de despuntar a la Masia quan el jugador només tenia nou anys. Ara, després de diverses temporades en l’elit, el català formarà part d’un dels grans clubs d’Europa.

Sergi Gómez ja estava en l’òrbita de Pep Guardiola quan militava a l’Osca. Al final, després de passar del Borussia Dortmund a l’Osca i de l’Osca a l’Anderlecht, firma amb el conjunt de Manchester per a les pròximes quatre temporades. Es tracta d’una arribada que ronda els 13 milions d’euros.

En la seva etapa a Bèlgica va coincidir amb Vicent Kompany, antic capità del City, que al conèixer el jugador es va posar en contacte amb el club per aconsellar-lo. En la seva única temporada amb l’Anderlecht, Sergi Gómez va jugar un total de 49 partits amb 7 gols i 12 assistències, cosa que reflecteix que és un gran lateral ofensiu. Després de la seva millor temporada com a futbolista, Sergi Gómez es va mostrar feliç aquest dimarts després de firmar per l’equip de Pep Guardiola. «Poder formar part d’aquest club és un somni fet realitat per a mi i una cosa a la que aspira qualsevol jove. L’estil de futbol que juga l’equip amb Pep és el més emocionant d’Europa. Jugar i ser guiat per ell serà molt especial».

Notícies relacionades

Sergi ha qualificat com a «millor club d’Anglaterra» el City, i posa les aspiracions altes al dir que lluitaran per tot aquesta temporada. Txiki Begiristain, director esportiu del City, també ha volgut donar la benvinguda al jugador, i s’ha mostrat molt feliç amb la incorporació del lateral. «És un jove talent molt interessant» i que en els últims anys ha demostrat una progressió digna d’una perla del futbol, ja que és «un defensor consumat amb un gran potencial».

Amb la incorporació de Sergi Gómez el Manchester City ha fet el seu cinquè fitxatge en aquest mercat estiuenc. El lateral de Badalona s’afegeix a la llista d’Erling Haaland, Julián Álvarez, Stefan Ortega i Kalvin Phillips.