NATACIÓ

Mireia Belmonte, fora de la final de 200 papallona a l’Europeu de Roma

Mireia Belmonte, fora de la final de 200 papallona a l’Europeu de Roma
1
Es llegeix en minuts
EFE

La nedadora catalana Mireia Belmonte no podrà lluitar per les medalles en els 200 papallona en els Europeus de Roma, després de quedar aquest dimarts fora de la final, al concloure en onzena posició la seva actuació a la semifinals, amb un temps de 2:14.01 minuts.

Un registre insuficient per accedir a la final de la qual Belmonte, que va ser campiona olímpica, mundial i europea de la distància, es va quedar a 3.16 segons.

I això que la badalonina, que complirà 32 anys el mes de novembre vinent va firmar el seu millor crono del curs, després de rebaixar en 2.28 segons els 2:16.29 amb els quals Mireia Belmonte va arribar a aquests Europeus.

Però la millora de la nedadora de l’UCAM Fuensanta, que no va començar fins a finals del mes de gener passat amb la seva preparació, no va ser suficient per aconseguir el bitllet per a una final de la qual també es va quedar fora Julia Pujadas.

La nedadora del Sant Andreu, que va firmar un temps de 2:12.49 minuts, es va quedar a 1.64 segons de la portuguesa Ana Monteiro que va aconseguir l’últim bitllet en joc per a la final amb una marca de 2:10.85.

Notícies relacionades

Resultat que no va poder ocultar la satisfacció de Julia Pujadas, que sembla haver superat definitivament els problemes d’anorèxia que va patir durant la preparació per als Jocs Olímpics de Tòquio.

«Estic supecontenta, a més he nedat en una marca que feia molt, molt temps que no feia. Així que estic molt satisfeta», va assenyalar Pujadas en declaracions difoses per la Fedeación Espanyola de Natació.