Natació artística

Emma Garcia i Pau Ribes, plata en la final de duo mixt lliure

La parella espanyola va quedar a 5 punts dels italians, que van crear un autèntic concert de rock a la piscina al ritme de ‘Beggin’ del grup Maneskin

Emma Garcia i Pau Ribes, plata en la final de duo mixt lliure

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts

Emma Garcia i Pau Ribes van aconseguir la segona medalla per a la delegació espanyola en els Europeus de Roma, després de penjar-se aquest dissabte la medalla de plata a la final del duo mixt lliure de natació artística.

L’endemà que Fernando Díaz del Río fes història al pujar al segon esglaó del podi en l’estrena d’uns Campionats d’Europa absoluts en el solo masculí, la natació artística va tornar a donar una altra alegria a l’equip espanyol.

Sota els acords del musical ‘Cats’, Emma Garcia i Pau Ribes van firmar un vibrant exercici que va destacar per la seva qualitat interpretativa i va atorgar al duo espanyol una nota de 84,7667 punts.

Una puntuació que, com va reconèixer Pau Ribes, no va deixar del tot satisfeta la parella espanyola.

«La puntuació ha sigut, sota el nostre punt de vista, una mica baixa, però hem de veure el vídeo», va assegurar Ribes després de l’exercici.

Bogeria pel triomf italià

I és que els nedadors espanyols eren conscients que per poder lluitar per la medalla d’or amb els italians Lucrezia Ruggiero i Giorgio Minisini, els vigents campions del món, no n’hi havia prou amb els 84,7667 punts que van aconseguir.

Però aquest dissabte res ni ningú hauria impedit el triomf de la parella italiana, que va desfermar la bogeria des que va sortir a la piscina de l’estadi Nicola Pietrangeli del Foro Italico.

Si Emma Garcia i Pau Ribes van portar el públic a Broadway amb la seva interpretació del musical ‘Cats’, Ruggiero i Minisini van convertir la piscina en un autèntic concert de rock amb els seus frenètics moviments al ritme de la versió de ‘Beggin’ del grup Maneskin.

Tota una festa que no va passar desapercebuda per als jutges, que van premiar l’actuació dels transalpins amb una nota de 89,7333, gairebé 5 punts més que l’obtinguda pels espanyols.

Notícies relacionades

Resultat que va portar Emma Garcia i Pau Ribes a repetir la medalla de plata que van aconseguir l’any passat en els Europeus de Budapest.

Va completar el podi la parella eslovaca formada pels germans Silvia i Jozef Solymosy, que a diferència d’espanyols i italians van apostar pel classicisme, almenys en matèria musical, per obtenir la medalla de bronze amb una qualificació de 77,0333 punts.