La primera jornada de Lliga

L’Espanyol s’estrena sense Raúl de Tomás

  • El davanter no viatja a Vigo al seguir amb les molèsties que li impedeixen entrenar amb l’equip.

  • A la llista de baixes s’afegeixen Puado, Pedrosa, Gori i Pol Lozano

L’Espanyol s’estrena sense Raúl de Tomás

RCDE

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

Raúl de Tomás es perd el primer partit de lliga. Així ho ha anunciat Diego Martínez en la compareixença davant els mitjans abans de viatjar a Vigo. L’Espanyol s’estrena en aquesta temporada 2022-2023 sense el davanter estrella, que segueix a la llista de lesionats juntament amb Puado, Pedrosa, Pol Lozano i Gori, que es perden l’estrena de la Lliga aquest dissabte 13 d’agost a les 17.00 hores a Balaídos. Baixes sensibles les que haurà d’afrontar el tècnic, que debuta a la seva terra amb el conjunt blanc-i-blau, en un partit que ha qualificat com a «molt especial».

Notícies relacionades

El conjunt blanc-i-blau s’enfronta a un Celta que aquest divendres va tancar ja la plantilla amb el centrecampista Carles Pérez, per la qual cosa el tècnic argentí Eduardo ‘Chacho’ Coudet disposarà de tots els fitxatges per a l’estrena de la Lliga contra l’equip periquito.

Amb la incorporació de Carles Pérez, l’entitat gallega s’ha quedat sense marge al ‘fair play’ financer per incorporar nous futbolistes, ja que fins ara ha sigut incapaç de trobar sortida a Denis Suárez i Santi Mina, els dos jugadors declarats transferibles per la directiva.