Campionat Mundial d’Esprint Olímpic

Dos ors i una plata per a Espanya en el Mundial de piragüisme

Craviotto, Cooper, Arévalo i Germade es coronen en el K4 500

La parella García-Martínez guanya el C2 500 i Portela-Ouzande es proclamen subcampiones en el K2 200

Dos ors i una plata per a Espanya en el Mundial de piragüisme

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Espanya s’ha emportat dos ors i una plata aquest dissabte en els Campionats Mundials de piragüisme en esprint de Halifax (Canadà). Saúl Craviotto, Marcus Cooper, Carlos Arévalo i Rodrigo Germade, subcampions olímpics, es van coronar en el K4 500 amb exhibició d’autoritat per davant d’Alemanya i Ucraïna. Cayetano García i Pablo Martínez han guanyat el C2 500, mentre que el duo Teresa Portela-Sara Ouzande s’ha emportat la plata en el K2 200.

Notícies relacionades

Craviotto, Cooper, Arévalo i Germade van donar a la delegació espanyola la segona medalla, després de l’or aconseguit divendres per Juan Valle en el KL3 200 de paracanoe. El quartet espanyol va guanyar el pols amb la campiona olímpica, Alemanya, dominant la prova des del pas pels 200 en una distància que es veurà a París 2024.

La delegació espanyola encara estava celebrant l’èxit quan, minuts després, arribava una nova joia de la mà de la parella García-Martínez en el C2 500. El duo Portela-Ouzande ha arrodonit la jornada emportant-se també la plata en el K2 200. Així s’oblidaven del mal resultat del K4 500 disputat tan sols una hora abans en què, junt amb Carolina García i Laia Pelachs es van quedar a un sospir del podi, i van acabar quartes a 0.003 del bronze.