L’agressor, detingut

Vídeo | Brutal agressió d’un futbolista a una àrbitra a l’Argentina

Vídeo | Brutal agressió d’un futbolista a una àrbitra a l’Argentina

Twitter

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Lamentables són algunes escenes de violència al món de l’esport. L’última que ha transcendit per la seva viralitat ha sigut la brutal agressió d’un futbolista a una àrbitra durant un partit de la Tercera Divisió argentina, a Buenos Aires. L’home va acabar detingut després de la denúncia d’ella.

L’acció es pot veure en el vídeo que circula a les xarxes. Després d’una jugada en què la col·legiada, Dalma Cortadi, assenyala una falta i mostra una targeta, un dels futbolistes, Cristian Tirone, totalment fora de si corre cap a ella per l’esquena i li dona un cop de puny al cap.

L’àrbitra Dalma Magalí Cortado va descriure en mitjans locals que Cristian Tirone, jugador de l’equip Garmenese, ja havia començat a atacar-la verbalment després d’haver-li cobrat una falta durant el partit contra el Deportivo Independencia, informa la CNN, i per aquest motiu li va treure la cartolina.

Notícies relacionades

En les imatges es veu que la dona aconsegueix aixecar-se, però la van acabar traslladant a un hospital local.

L’equip i la Lliga local van emetre un comunicat en què van manifestar la seva solidaritat amb l’àrbitra i van repudiar la violència de la qual va ser víctima. A més, es van posar a disposició per erradicar aquest tipus d’accions de part dels seus jugadors.