RUGBI

La selecció femenina venç Bèlgica als quarts i aconsegueix la classificació per al Mundial

Les ‘Leonas7s’ aconsegueixen un dels quatre bitllets per a la competició, després d’un assaig de Paula Requena a l’últim segon

La selecció femenina venç Bèlgica als quarts i aconsegueix la classificació per al Mundial

@ferugby

1
Es llegeix en minuts

La selecció espanyola femenina de rugbi de 7 ha aconseguit aquest diumenge el bitllet per al Mundial 2022 que es disputarà a Ciutat del Cap (Sud-àfrica) al setembre, després d’un triomf agònic (14-12) sobre Bèlgica als quarts de final del classificatori amb un assaig a l’última jugada.

Les jugadores de Pedro de Matías es van trobar amb una Bèlgica molt potent i contundent a la primera meitat del partit. Així, les dirigides per Emiel Vermote van arribar al descans per davant (7-12) i amb millors sensacions, gràcies a una possessió més gran, tot i que l’assaig de María García seria clau per a l’esdevenir de la selecció.

A la segona meitat, el mateix guió, així que va caldre esperar fins a l’última jugada per conèixer el desenllaç del partit, que va caure del costat espanyol gràcies a un assaig de Paula Requena. Aquest assaig culminava un partit agònic per a les ‘Leonas7s’, amb molt poca possessió.

Notícies relacionades

Així, la selecció tancava de manera brillant el classificatori que s’ha disputat aquest cap de setmana a Bucarest (Romania). Les de Pedro de Matías van completar un primer dia perfecte, superant Suècia (33-0) i Portugal (38-10), però no van poder seguir amb la ratxa de triomfs aquest diumenge davant Polònia (15-31), que va fer valer el tron europeu que van aconseguir fa unes quantes setmanes.

Però aquesta victòria davant Bèlgica als quarts de final d’aquesta fase de classificació ha sigut decisiva per aconseguir un dels quatre bitllets que es repartien per al Mundial que se celebrarà del 9 a l’11 de setembre a Ciutat del Cap (Sud-àfrica).

Temes:

Rugbi