Futbol

Pepe Reina torna al Vila-real 17 anys després

El porter torna al futbol espanyol després de passar pel Liverpool, el Nàpols, el Bayern, el Milan, l’Aston Villa i la Lazio

Pepe Reina torna al Vila-real 17 anys després

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts

El porter internacional espanyol Pepe Reina torna al Vila-real disset anys després d’haver militat en aquest club, van informar fonts de l’entitat castellonenca.

Reina, de 39 anys, arriba al Vila-real després d’haver-se desvinculat del Lazio italià, amb el qual li quedava un any més de contracte, i es compromet per una temporada.

Després de la marxa de Sergio Asenjo, que torna al Reial Valladolid, el Vila-real buscava un porter veterà que pogués competir amb el titular l’últim any, l’argentí Gero Rulli, però que alhora no tallés la trajectòria dels joves Iker Álvarez i Filip Jörgensen, que alternaran el primer equip i l’equip filial.

Notícies relacionades

Reina va arribar al Vila-real la temporada 2002-2003 i en va vestir la samarreta dos anys fins a ser traspassat al Liverpool al final de la 2004-2005. Amb el club de la Plana Baixa va disputar 147 partits, cosa que el converteix en el porter amb més partits en la història del Vila-real després de Sergio Asenjo i Diego López.

El porter torna al futbol espanyol després de passar pel Liverpool, el Nàpols, el Bayern Munic, el Milan, l’Aston Villa i la Lazio.

Temes:

Vila-real CF