LA PRETEMPORADA BLAUGRANA

Canvi d’horari en el Madrid-Barça dels EUA

El club blanc confirma que el clàssic estiuenc del 24 de juliol a Las Vegas es disputarà a les 5 de la matinada, hora peninsular

Canvi d’horari en el Madrid-Barça dels EUA
1
Es llegeix en minuts

La gira nord-americana del Reial Madrid i el Barcelona arrenca amb un clàssic estiuenc. El 24 de juliol a Las Vegas es disputarà la trobada entre els dos clubs. L’horari previst ha tingut un canvi. Els aficionats que desitgin veure el primer duel entre els dos grans, tot i que sigui amistós, hauran d’esperar fins a les 5 de la matinada, una hora més tard del previst.

El Madrid va informar del canvi a través de la seva pàgina web. Els dos clubs disputen el torneig Soccer Champions Tour, que comprèn un total de quatre partits, excepte per a la plantilla blanca, que tornarà abans de la gira per disputar la Supercopa d’Europa. El clàssic del 24 de juliol es jugarà a l’Allegiant Stadium de Las Vegas, el mateix estadi on el Madrid disputarà tots els seus assajos: el 27 de juliol (4.30, hora peninsular) davant el Club Amèrica mexicà, i 31 de juliol (4 de la matinada hora peninsular) davant la Juventus de Torí. Després del partit, l’expedició tornarà a la capital per preparar la final de la Supercopa d’Europa del 10 d’agost a Hèlsinki davant l’Eintracht de Frankfurt. 

Una gira de veritat

Notícies relacionades

El Barça sí que farà una veritable gira pels Estats Units, ja que els seus quatre partits són en ciutats diferents. El Barcelona comença la gira amb un partit davant l’Inter Miami, club on David Beckham i Phil Neville estan involucrats com a propietaris, i en el qual juguen dos jugadors reconeguts com Gonzalo Higuaín i Kieran Gibbs. El partit es disputarà el 19 de juliol a Miami, a la (1.30 h).

La segona trobada és el clàssic, el dia 24 de juliol a Las Vegas, i el següent xoc serà davant la Juventus de Torí. El duel davant la Vecchia Signora serà el 26 de juliol a Dallas, en horari per confirmar. L’últim, a Nova York davant el NY Red Bulls, serà el 30 de juliol a la una de la matinada peninsular.