Tennis

Wimbledon | Paula Badosa vs. Simona Halep, en directe

La tennista espanyola, que arriba per cinquena vegada en la seva carrera a la segona setmana d’un Grand Slam, és una de les dues úniques ‘top ten’ que queden a vuitens

Wimbledon | Paula Badosa vs. Simona Halep, en directe

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts

L’espanyola Paula Badosa s’enfronta a la romanesa Simona Halep després d’haver aconseguit la millor victòria de la seva carrera a Wimbledon al derrotar la txeca Petra Kvitova (7-5 i 7-6 [4]). Badosa és una de les dues úniques ‘top ten’ que queden a vuitens, però no es vol confiar, pel dur que és el seu quadro.

Aquesta és la cinquena vegada en la seva carrera que arriba a la segona setmana d’un Grand Slam, només va avançar a quarts de final a Roland Garros 2021. «No crec que sigui una oportunitat molt bona tenir Halep en quarta ronda, ni tenir Kvitova en tercera, ni el que vingui després. Un Grand Eslam és el més difícil. Que hagi caigut Swiatek... Em queden encara molts partits per jugar contra ella. De moment jugo contra Halep i l’última vegada que vaig jugar contra ella em va fotre una pallissa. És favorita i va guanyar aquí l’última vegada que va jugar. A més li agrada el meu joc», va declarar la tennista després d’haver superat Petra Kvitova.