CESSAMENT DESPRÉS DE DOS MESOS

El Vissel Kobe d’Iniesta i Bojan destitueix Lotina

El tècnic fa les maletes dos mesos després d’assumir el càrrec

El Vissel Kobe d’Iniesta i Bojan destitueix Lotina

VISSEL KOBE

1
Es llegeix en minuts

El Vissel Kobe, en què juguen els exblaugranes Iniesta, Bojan i Samper, ha rescindit el contracte com a entrenador de l’espanyol Miguel Ángel Lotina, que després de la seva arribada a l’abril només havia aconseguit dues victòries en els seus nou partits com a tècnic.

«Sento molt no haver pogut canviar el mal curs de l’equip ni haver pogut ajudar a pujar en la classificació», va dir Lotina a través d’un comunicat difós per l’equip. El nou entrenador serà el japonès Takayuki Yoshida, que ha format part anteriorment de l’equip tècnic del club.

Lotina havia entrenat diversos equips al Japó des del 2016, entre els quals, el Cerezo i el Shimizu S-Pulse en la Primera Divisió (J1), i el Tòquio Verdy en la Segona Divisió (J2). Amb 65 anys, va arribar al Vissel Kobe a principis de l’abril passat per mirar de reencarrilar el rumb de l’equip. Després de nou jornades al capdavant del club el panorama no ha millorat. En els nou enfrontaments disputats des d’aleshores a la lliga, l’equip va aconseguir dues victòries, un empat i sis derrotes.

Notícies relacionades

El conjunt japonès, que va ser tercer el curs passat, és l’últim a la taula de classificació de la J-League, el 18è, en lloc de descens directe a Segona Divisió després de 18 jornades disputades.

«L’equip està jugant en quatre competicions (entre les quals, la Lliga de Campions d’Àsia) i queda suficient temps per poder revertir la temporada», va afegir Lotina, que va agrair «la confiança i l’oportunitat» d’haver pogut incorporar-se «a la història d’aquest gran club».