Futbol

Reapareix Santi Mina envoltat d’alguns dels seus companys del Celta

Una foto en la qual posa, entre d’altres, amb Iago Aspas, Rubén o Fran Beltrán revela que el jugador, condemnat a quatre anys de presó per abús sexual, va ser un dels convidats al casament de Denis

Reapareix Santi Mina envoltat d’alguns dels seus companys del Celta
2
Es llegeix en minuts

Les instantànies que ha deixat l’enllaç entre l’encara jugador del Celta Denis Suárez, i la que ja és la seva dona, Nadia Avilés, continuen apareixent amb comptagotes en les xarxes socials, i pels seus protagonistes i els seus convidats, molts d’ells rostres coneguts del món del futbol, és difícil que passin desapercebudes.

Iago Aspas i Jenni Rueda; Fran Beltrán i la seva promesa, Estefanía, o el mateix Rafael Alcántara (abans Rafinha), que també va vestir la celeste, van posar per a la càmera en algunes d’aquestes fotos, en les quals, ben acompanyats pels núvis o en un altre tipus de poses, donen compte de la seva presència en la celebració del dia més important en la vida del sis cèltic, que es va casar aquest cap de setmana passat al Castell de Sant Marçal, situat a Cerdanyola del Vallès (Barcelona), terra de la núvia.

Doncs bé, una de les fotos que s’ha colat en aquest, de vegades indiscret, recorregut viral en xarxes, ha sigut una imatge de grup en la qual apareix un altre membre de la plantilla celeste, del qual poc o res se sabia aquest últim mes. Tampoc no havia transcendit que el seu nom figurés en aquesta llista de convidats al casament del futbolista de Salceda, que va mantenir amb discreció el seu enllaç.

Es tracta de Santi Mina, que ara mateix està apartat de la disciplina del Celta i que va desaparèixer dels entrenaments i de l’esfera pública quan els magistrats de la Secció Tercera de l’Audiència Provincial d’Almeria van anunciar la seva sentència, que el va condemnar a 4 anys de presó per un delicte d’abús sexual comès contra una noia al municipi d’Almeria de Mojácar, el juny del 2017.

Notícies relacionades

El perfil de Twitter en el qual es va publicar la foto al·ludia a la imatge amb un comentari de desaprovació: «He vist una foto del casament de Denis en la qual sortia Santi Mina i tots amiguíssims, i gairebé vomito».

Aquell 4 de maig, el jugador de Vigo ja no va entrenar amb el primer equip a la ciutat esportiva Afouteza, i fins i tot els seus companys van tirar un vel sobre l’assumpte. Només Iago Aspas, que, si bé confessava que era una situació «difícil i complicada», va revelar que ni tan sols havia parlat amb Mina, en dies posteriors a la notícia.

Temes:

Celta de Vigo