Wanda Metropolitano

Arrenquen la placa de Courtois del passeig de les Llegendes de l’Atlètic

L’exporter matalasser va dir que ara era al «costat bo de la història», abans de disputar la final de la Champions amb el Reial Madrid

Arrenquen la placa de Courtois del passeig de les Llegendes de l’Atlètic
1
Es llegeix en minuts

La placa de Thibaut Courtois, actual porter del Reial Madrid, pels seus 154 partits oficials disputats quan va ser porter de l’Atlètic de Madrid, entre el 2011 i el 2014, es va arrencar aquest dilluns del passeig de les Llegendes del club blanc-i-vermell ubicat a l’exterior de l’estadi Wanda Metropolitano, segons mostren diverses imatges difoses per Twitter.

Aquest succés va tenir lloc hores després de la resposta d’Enrique Cerezo, president del club blanc-i-vermell, a un periodista que li va preguntar per la petició d’alguns aficionats de l’Atlètic de retirar el reconeixement al porter internacional belga d’aquest passeig de l’estadi. «Doncs res, agafa un pic i una pala i ves a treure-la», va contestar el dirigent.

En la vigília de la final de la Lliga de Campions de dissabte passat a París, Courtois, que havia perdut la final anterior que havia jugat el 2014 a Lisboa quan jugava en l’Atlètic de Madrid i davant el Reial Madrid, va assenyalar que ara era al «costat bo de la història».

En la celebració de diumenge, l’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, aficionat de l’Atlètic, li va dir: «Al meu estimat Thibaut Courtois, perquè a mi em va fer disfrutar molt durant uns anys i ahir [per dissabte] va ser decisiu; això, sí, al costat bo també hi som els que vam plorar a Lisboa amb tu i al teu costat».

Notícies relacionades

Aquest dilluns, alhora, Enrique Cerezo, també va expressar que l’alcalde de Madrid havia «contestat molt bé» a Courtois.

El porter belga va jugar 154 partits oficials amb l’Atlètic de Madrid entre el 2011 i el 2014, cedit pel Chelsea. En aquell període, l’equip, amb ell com una figura indiscutible sota els pals, va guanyar quatre dels vuit títols de l’era Diego Simeone: la Lliga Europa 2011-2012, amb el 3-0 en la final a l’Athletic Club; la Supercopa d’Europa 2012 davant el Chelsea a Mònaco (4-1); la Copa del Rei 2012-2013, amb una victòria per 1-2 en la pròrroga al Santiago Bernabéu davant el Reial Madrid, i la Lliga 2013-2014 amb un rècord del club de 90 punts i amb ell com el porter menys golejat del campionat.