Tennis

Nadal-Kecmanovic: horari i on veure per TV avui el partit del Mutua Madrid Open

El mallorquí torna després de la seva lesió davant una de les grans revelacions del panorama actual

Nadal-Kecmanovic: horari i on veure per TV avui el partit del Mutua Madrid Open

EFE

1
Es llegeix en minuts

Rafa Nadal debutarà en el Mutua Madrid Open després de gairebé dos mesos de baixa per una lesió a la zona intercostal que va començar a la final d’Indian Wells. A més, el balear debuta també sobre terra batuda aquesta temporada, ja que fins ara ha disputat l’ATP 250 de Melbourne, l’Open de Australia, Acapulco i Indian Wells i acumula 20 victòries en 21 partits jugats.

A Madrid serà un dels últims caps de sèrie a debutar i això és així perquè Nadal ha volgut extremar el seu temps de preparació, cosa que implica que en cas d’arribar a una hipotètica final hauria disputat cinc partits seguits.

Notícies relacionades

Davant tindrà el serbi Kecmanovic, 32è en ATP amb només 22 anys. Vencedor el 2020 a Kitzbuhel, arriba a Madrid des de les semifinals de Munic. A Miami va arribar a quarts de final després d’eliminar Auger-Aliassime  i a Indian Wells Berrettini. Els dos tennistes s’han vist les cares en una ocasió, en segona ronda d’Acapulco 2020, amb victòria per al balear.

Quan i on veure per TV el Nadal-Kecmanovic del Mutua Madrid Open

El partit de segona ronda masculina del Mutua Madrid Open que enfrontarà Nadal i Kecmanovic es disputarà aquest dimecres 4 de maig del 2022 a les 16.00 hores i es podrà seguir en directe a través de Teledeporte. Les retransmissions compten amb la narració de Nacho Calvo, Arseni Pérez i José Ignacio Menchero, i els comentaris tècnics d’Anabel Medina, Vivi Ruano, Àlex Corretja i Dani Muñoz de la Nava.