Premier League

Serena Williams i Lewis Hamilton, a un pas del Chelsea

Les dues estrelles podrien passar a formar part del consell d’administració del club previ pagament de 12 milions d’euros cada un

Serena Williams i Lewis Hamilton, a un pas del Chelsea

EFE

1
Es llegeix en minuts

Serena Williams i Lewis Hamilton poden passar a formar part del Chelsea de forma immediata. Les dues estrelles de l’esport formen part d’una de les tres candidatures que vol aconseguir l’equip de Stamford Bridge, en venda des de fa setmanes per decisió de Roman Abramovich. Segons ha revelat Sky Sports, la tennista i el pilot haurien d’invertir més de 12 milions d’euros cada un per poder formar part del consell d’administració del club.

Notícies relacionades

La llista l’encapçalen altres personalitats com Martin Broughton, anterior president del Liverpool, Sebastián Coe, John Terry o David Blitzer i Josh Harris, dos accionistes nord-americans del Crystal Palace que haurien de vendre les seves accions amb el club anglès si volen entrar a formar part del Chelsea.

Els altres dos candidats per aconseguir els ‘blues’ són Sephen Paglicua, actual propietari de l’Atalanta italià i els Boston Celtics de l’NBA, i Todd Boehly, amo de Los Angeles Dodgers, equip de beisbol nord-americà.