Iniciativa solidària

L’Espanyol acollirà nens i nenes afectats per la guerra a Ucraïna

  • El club col·labora amb l’associació És per tu en una acció humanitària a la frontera amb Polònia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’RCD Espanyol i l’associació És per tu inicien aquest dilluns un viatge a Radimno (Polònia), ciutat fronterera amb Ucraïna, amb finalitats humanitàries. El club blanc-i-blau i l’associació enviaran un autocar carregat amb aliments, medicaments, productes essencials i material esportiu. Un cop allà, acollirà nenes i nens que formen part del programa d’acollida temporal i algunes famílies ucraïneses i les portarà al destí que indiqui l’oenagé.

Notícies relacionades

És per tu és una associació sense ànim de lucre que basa la seva activitat en l’acollida de nens que viuen en zones contaminades de radiació a Txernòbil, Ucraïna. La millora de la seva salut és la que empeny a promoure les acollides, que es realitzen sempre en els períodes d’estiu i Nadal.

Des de Montcada

L’autocar oficial del club sortirà aquest dilluns a les 6 del matí des de Montcada i Reixac. La primera parada es farà a la nit, a Stuttgart, i des d’allà s’emprendrà camí cap a Radimno després d’un breu descans a Cracòvia. L’autocar passarà un dia sencer a Radimno, on anirà rebent el mig centenar de persones.