Champions League

La UEFA obre expedient a Al-Khelaïfi i Leonardo pels incidents del Reial Madrid-PSG

L’amo del club parisenc i el seu director esportiu van protagonitzar diversos incidents al túnel dels vestidors al final del partit

La UEFA obre expedient a Al-Khelaïfi i Leonardo pels incidents del Reial Madrid-PSG
1
Es llegeix en minuts

La UEFA ha obert un expedient al president del PSG, Nasser al-Khelaïfi, i al seu director esportiu, el brasiler Leonardo Araújo, pels incidents que van protagonitzar dimecres als vestidors del Santiago Bernabéu, segons va informar aquest dijous ‘L’Équipe’.

El diari va indicar que l’organisme rector del futbol europeu també ha obert expedient al mateix club. Es desconeix, de moment, l’abast de les sancions que puguin adoptar contra els dos dirigents i l’entitat parisenca.

Segons recull l’acta del Reial Madrid-PSG (3-1, classificació per a l’equip espanyol), el qatarià Al-Khelaïfi va intentar entrar al vestidor dels àrbitres i va trencar el banderí d’un assistent, com a mostra d’enuig per una decisió dels col·legiats.

Aquests no havien assenyalat falta de Karim Benzema sobre l’italià Gianluigi Donnarumma en l’1-1 del Reial Madrid, l’inici de la remuntada del conjunt blanc que va eliminar el PSG en els vuitens de la Lliga de Campions.

L’episodi d’ira del dirigent va ser també narrat per Movistar+. Segons aquest mitjà, al baixar des de la llotja a la sala habilitada per als equips convidats a l’estat Santiago Bernabéu, Al-Khelaïfi hi va arribar donant cops i cridant a la recerca de l’àrbitre. Leonardo també va estar involucrat en la baralla.

Notícies relacionades

Dins dels vestuaris parisencs, alguns mitjans van relatar també la tensió. Van publicar que Neymar va tenir una enganxada amb Gianluigi Donnarumma, el porter del seu equip, el PSG, al qual hauria recriminat el seu error en el gol de l’empat de Benzema.

El brasiler va negar la baralla amb un post a Instragram i va acusar alguns periodistes de buscar notorietat.