Els partits d’aquest dimecres

Horari i on veure l’Inter-Liverpool i el Salzburg-Bayern de la Champions

Després de la sessió de dimarts arriben dos duels més molt interessants a la Lliga de Campions

Horari i on veure l’Inter-Liverpool i el Salzburg-Bayern de la Champions

LFC

2
Es llegeix en minuts

Dimecres RB Salzburg-Bayern de Munic i Inter-Liverpool disputen l’anada dels vuitens de final de la Champions League 21/22. Després d’una primera tanda de nivell dimarts amb el PSG-Reial Madrid i l’Sporting-Manchester City, alemanys i anglesos busquen un bon resultat com a visitants per portar l’eliminatòria amb relativa tranquil·litat al xoc de tornada.

La màquina contra la il·lusió

Els austríacs arriben a uns vuitens de final de la màxima competició europea per primera vegada en la seva història, després de quedar segons per darrere del Lilla i per davant d’un Sevilla que va aconseguir guanyar a Àustria. Els pupils de Matthias Jassile, a més, dominen amb puny de ferro la Bundesliga austríaca, on són líders amb una diferència de 14 punts del Wolfsberger, segon a la taula.

Quant a les baixes, el Salzburg no podrà comptar amb els lesionats Bernardo, Junuzovic, Okoh ni Sesko.

Contra un Bayern que va perdre l’últim partit de Bundesliga contra el Bochum (4-2), cosa que no va afectar la primera posició amb sis punts de marge sobre el Borussia Dortmund. A Europa van classificar com a primers de grup per davant del Benfica, el Barça i el Dinamo de Kíev.

Nagelsmann no podrà comptar amb Neuer, Davies, Goretzka, Musiala ni Stanisic. Qui sí que hi serà és Robert Lewandowski com a referència en atac. El polonès suma 30 gols en totes les competicions i n’ha anotat sis en fase de grups de la Champions.

El candidat contra el renascut

És un partit especial per a l’Inter després de passar com a segon en el grup del Madrid. Els de Simone Inzaghi són segons en Serie A amb un partit menys el Milà, líder de la Lliga, i arriben al partit després d’empatar contra el Nàpols (1-1).

Els italians no podran comptar amb Gosens ni Correa per lesió, mentre que perden Barella per sanció. El dubte és Bastoni, amb molèsties al turmell i que podria arribar al partit.

El Liverpool és el segon classificat d’una Premier League liderada amb claredat pel Manchester City de Pep Guardiola. En la màxima competició europea els de Jürgen Klopp van fer ple superant l’Atlètic de Madrid, el Porto i el Milà.

Notícies relacionades

El tècnic alemany podrà comptar amb tots els seus futbolistes al no tenir lesionats ni amonestats.

Quan es juga l’Inter-Liverpool i el Salzburg-Bayern

Els partits corresponents a l’anada dels vuitens de final de la Champions League es disputaran demà dimecres 16 de febrer del 2022 a les 21.00 hores. L’Inter-Liverpool al Giuseppe Meazza es podrà veure a través de Movistar Liga de Campeones, mentre que el Salzburg-Bayern al Red Bull Arena de Salzburg es podrà seguir a través de Movistar Liga de Campeones 1.